Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 gün oldu iğne olalıİğne vurulalı ne kadar oldu canım iğne sıfırlandıysa yükselmeye gecıyırdur yada sıfırlanıyordur deger
O zaman iğne yenş sıfırlanıyor olabılır tekrar kan ver yukselıyor yada sıfırlanmıs olucak8 gün oldu iğne olalı
Dün gene kan verdim 2,26 olmuş 9. Gün yaniİğne vurulalı ne kadar oldu canım iğne sıfırlandıysa yükselmeye gecıyırdur yada sıfırlanıyordur deger
Düşüşte suan ama sıfırlanmadı hala şansın var 3-4 gun soonra kesın sonuc alırsın bekleDün gene kan verdim 2,26 olmuş 9. Gün yani
Sıfırlanması da yavaş yavaş oluyo galiba bugün 9. GünDüşüşte suan ama sıfırlanmadı hala şansın var 3-4 gun soonra kesın sonuc alırsın bekle
Değer azaldıkca daha yavaslar 2 gunde bir yarıya dusmeden basta hızlı olur benım 10. Gunde 4 cıkmıstı gebelık ıhtımalı olabılır denıldı 16. Gunde adet oldum yuksekmedıSıfırlanması da yavaş yavaş oluyo galiba bugün 9. Gün
İidrar testi yaptım şimdi pozitif iğne etkisi geçtiyse bu neden pozitif anlamıyorumDeğer azaldıkca daha yavaslar 2 gunde bir yarıya dusmeden basta hızlı olur benım 10. Gunde 4 cıkmıstı gebelık ıhtımalı olabılır denıldı 16. Gunde adet oldum yuksekmedı
İdrarda anlasılmaz canım pek yeni yukselısten cıkmaz yanı belki iğne etkisi yansıyordur benım 4 betada cıft cızgı cıkmıstı net bırsekılse bekle bır kac gun daha içinş ferah tutİidrar testi yaptım şimdi pozitif iğne etkisi geçtiyse bu neden pozitif anlamıyorum
Şimdi kan verdim 0.403 çıktı 12. Gün bugün yükselmez artık sanırımİğne vurulalı ne kadar oldu canım iğne sıfırlandıysa yükselmeye gecıyırdur yada sıfırlanıyordur deger
Yukselmez canımŞimdi kan verdim 0.403 çıktı 12. Gün bugün yükselmez artık sanırım