Beta 2846 ama kese çok küçük bebek görünmüyor??

meryx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
11
2
31
Kızlar başlıkta yazdığım gibi son adet. Tarihim 10 Eylül ama geç döllenme olmuş sanırım bir hafta gecikti kan testi negatif 10 gün sonra tekrar test yaptım pozitif doktor a gittim bugün 21 gün gecikme ile kan değeri 2846 kese çok küçük bebek göremedim dedi iki gün sonra kan testi yenileyelim dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi sizce bu durum normal mi benim gibi olan var mı

Cnm ben ilk kontrole gittimde 4500 civariydi keseyi gordu fakat bebegi goremedi onun icin 1 hafta sonra cagirdi kendine stres yapma bi 10 gun sonra bebek gorunur

Kızlar başlıkta yazdığım gibi son adet. Tarihim 10 Eylül ama geç döllenme olmuş sanırım bir hafta gecikti kan testi negatif 10 gün sonra tekrar test yaptım pozitif doktor a gittim bugün 21 gün gecikme ile kan değeri 2846 kese çok küçük bebek göremedim dedi iki gün sonra kan testi yenileyelim dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi sizce bu durum normal mi benim gibi olan var mı
Benim kide benzer ama farklı bi durum ben adete 2 gün kala ve 1hafta sonra kan verdim ilki 47.82
1 hfta sonraki 1082 yani yükseliş çok güzeldi sonra ben aman kese görünür bebek görünmez bebek görünür kalp atışı duyulmaz aman strese girmeyin diye bugüne kadar yani 7+6 ya kadar bekledim.
Bugün ilk kez kese göründü 4 haftalık dedi doktor çok şaşırdım..
Üzüldüm..
Geç döllenme değil çünkü yumurtamın çatladığı günü biliyorum 19 Eylül'de
Ve bi daha ilişki olmadı bebiş tutarsa zarar gelmesin diye...yani kesem 4 haftalık çıktı
2 hafta sonra gel dedi

Merhaba canım bana da iki gün sonra kan degirime bakıldı üç katına çıkmış pazartesi yada salı tekrar gel dedi bakalım bebek görünecek mi umarım bebelerimz sağlık la gelir de

X