• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meltem Nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
18
8
1
26
Bugün yine yazmıştım test aldım 2 tane yaptım ikisi de tek cizgi çıktı oysa ki belirtileri kime anlatsam herkes hamilesin bence diyordu neden böyle olmuş olabilir ? 3 hafta önce kan testinde beta 2 çıkmıştı normal değeri 0 olması gerek miyormu? Bu ayda adetim 4 gün gecikti akşamına oldum ama çok fazla değil sürekli damla damla geliyor

5 in altı negatif sayılır canım. Dönem dönem çıkıyor maalesef bende çok gördüm 2 3 çıktığını. Ayrıca lütfen belirti arama 6 haftalık gebeyim sıfır belirti hissettiğin belirtiler çok sonrasının belirtileri 😘

5 in altı negatif sayılır canım. Dönem dönem çıkıyor maalesef bende çok gördüm 2 3 çıktığını. Ayrıca lütfen belirti arama 6 haftalık gebeyim sıfır belirti hissettiğin belirtiler çok sonrasının belirtileri 😘
O zaman psikoljik bende ki sorun istediğim için böyle oluyor demek ki teşekkür ederiim

O zaman psikoljik bende ki sorun istediğim için böyle oluyor demek ki teşekkür ederiim
Rica ederim seni çok iyi anlıyorum her seferinde acile giderdim sancım var başım dönüyor midem bulanıyor diye. Şimdi de niye baş dönmesi mide bulantısı ağrı sancı yok diye gitmek istiyorum. Vücudunu şartladığın için damla damla oluyorsundur rahatla rahat rahat olursun 😁

ah benimde belirtiler hamiel belirtisi ama sonu hüzün.. betahcg eger 5 altinda ise malesef negativ.. bende bebek istiyorum ve olmuyor, herseyin hayirlisi

Back