Önceki gün beta testi yaptırdım ve sonuç 17451 çıktı duyan herkes çok fazla yüksek olduğunu söylüyor. Doktorumda değerle ilgili bir bilgi vermedi ve 5 haftalık olduğunu söyledi. Ancak 5 haftalık için çok yüksek bi değrr değil mi? Başına gelen var mı?
Önceki gün beta testi yaptırdım ve sonuç 17451 çıktı duyan herkes çok fazla yüksek olduğunu söylüyor. Doktorumda değerle ilgili bir bilgi vermedi ve 5 haftalık olduğunu söyledi. Ancak 5 haftalık için çok yüksek bi değrr değil mi? Başına gelen var mı?
yani adet tarihinize göre erken döllenmediyse adet bitimi falan yumurtlama olmadıysa ancak ikiz olur bu değerle. 5 haftalıkken benim 3-4 bin falandı sanırım ya hatırlamıyorum da
Ama ikiz bebeklerde yüksek beta oluyor
yani adet tarihinize göre erken döllenmediyse adet bitimi falan yumurtlama olmadıysa ancak ikiz olur bu değerle. 5 haftalıkken benim 3-4 bin falandı sanırım ya hatırlamıyorum da
Ama ikiz bebeklerde yüksek beta oluyor
Kalp atışını duydunuz mu bazen tek kese içinde çift bebek olabiliyor . Tek yumurta ikizi olarak. 10 gün sonra kontrole gittiğinizde bizide bilgilendirin çok merak ettim
Korkutmak istemem kesinlikle ama kalp atışı duydunuz mu ? Ben bu gebeliğimden önce mol gebelik geçirdim benim de çok anormal ilerliyordu beta değerim. Ve düşükten 6 ay sonra 0 landı anca inşallah bu şekil bir şey değildir