- 28 Mayıs 2014
- 77
- 37
- 28
- Konu Sahibi eylule_vuslat
Kac haftaliktirki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olası regl gününe göre hesaplanıyor aslında ama tahmini 5. haftadasın diyebiliriz. Allah tamamına erdirsinKac haftaliktirki acaba
olası regl gününe göre hesaplanıyor aslında ama tahmini 5. haftadasın diyebiliriz. Allah tamamına erdirsin
canım son adet tarihin haziran 3'se 4+4 günlük hamilesin
canim bi soru sorabilirmiyim .benim bat 30 hazirandi.1 temmuzda yani adetim bir gun gecikmisken ksn verdim ve beta hcg 295 cikti.nasil acaba bu rakam .
ya eminmisin adetini tam ne zaman oldun
adetini tam ne zaman oldun?
adetimi 2 haziranda oldum .28 gunde bir adet olurum.30 haziranda adet olmam lazimdi.olmadim ve 1 temmuzda ki beta hcg 295.cikti.tabi 27 haziranda bi test yapim dedim yani adete 3 gun kalada testte ikinci cizgi silik cikmisti.simdi ne diyosun bu duruma.
4+5 günlük hamilesin değerin normal giidnce sadece kese görünür doktora bebeğin kalp atıları ben 6+3 günlükken duydum ama doktora git söylecekleri vardır...hayırlı olsun..
peki bat i 1 gun gecikmesinde 295 cikmasi yuksekmi.yaki ikiz gebelik olasiligimidir
canım normal ikiz değil hesaplamanıda adet olduğun gün yani 1. gününden saycaksın hangi gündeysek haftanı bulursun...
cok tesekkur ederim cvpladigin icin.hersey gonlunce olsun.
sende ocak annelerine üye olabilrsin:) seninde herşey dönlünce olsun...doktora git ama ihmal etme...
canim cok tesekkur ederim .cok incesin.bisey daha sormak istiyorum.acaba simdi gitsem kese gorunurmu?birde benim karin bolgem biraz yagli kesenin gorunmesi zorlasirmi.
kese görünür ama bebek görünmez gidebilirsin benimde yağlı zaten iç çamaşır bitiş yerinden bakııyolar yani kasık alltan muayne yaptırma...
canim bu kese dedigimiz plesantami oluyo.bebek ne zamn gorunur peki.kalp atisi falan?
6 haftada kalp atışları duyuluyor benim doktorum kan takibi yaptı 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptım bu sırada bana folbiol, corasprin, progestan verdi ilaç bunları kullandım keseye bile bakmadı 6 hafta doldu öyle baktı.
6 haftada kalp atışları duyuluyor benim doktorum kan takibi yaptı 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptım bu sırada bana folbiol, corasprin, progestan verdi ilaç bunları kullandım keseye bile bakmadı 6 hafta doldu öyle baktı.