• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta 13.gün 1,86 15.gün 1,07 pozitif imkansız mıdır

Biraz zor gibi duruyor yükselmesi 😟.Ama adetiniz geçerse bir kan verin belli olmaz ovitrelleden sonra üçüncü ilişkide falan tutunmuştur belki

Umarım gönlünce olur herşey 🥰 Ben de 6 kere kullandım ovitrelle çok iyi anlıyorum o yüzden
benim ilk ama uzun süre kullanmam daha vücudumda alerjiye sebep oldu 2 ahftadır kurdeşen gibi yaralar atıyor vücudum valla pek de değmemiş gibi duruyor durumunuz nedir şuan gebelik var mı

benim ilk ama uzun süre kullanmam daha vücudumda alerjiye sebep oldu 2 ahftadır kurdeşen gibi yaralar atıyor vücudum valla pek de değmemiş gibi duruyor durumunuz nedir şuan gebelik var mı
Ya çok geçmiş olsun doktorunuza mutlaka bildirin allerji yaptıysa. Hem dediğim gibi geç döllenme olabilir adetle daha çok belli olur 🥰

Hayır daha sonrasında HSG çektirdim rahim
anomaliside çıkınca Tüp Bebek yaptırmak zorunda kaldım.

Ya çok geçmiş olsun doktorunuza mutlaka bildirin allerji yaptıysa. Hem dediğim gibi geç döllenme olabilir adetle daha çok belli olur 🥰

Hayır daha sonrasında HSG çektirdim rahim
anomaliside çıkınca Tüp Bebek yaptırmak zorunda kaldım.
tuttu mu peki
bende hsg hormon vs herşey normaldi sebepsiz infertiliteyiz o daha moral bozucu

Back