• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 1.20 çıktı hamile miyim

ozgecylnk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
4
1
1
25
Merhaba arkadaşlar gebelik düşünüyorum son adet tarihim 19 Aralık adetim her zaman aynı duzende olmuyor bugün kan verdim beta 1.20 çıktı gebe değilsiniz suan dedi doktor ama sonuç değişebilir gecikirseniz gelin dedi böyle bir şey yaşayan var mı bebeğim olsun istiyorum

Her ay olmayabiliyor hayatım ben de beş ay boyunca denedim öyle hamilelik gördüm düşük yaptım sonra yine beş ay denedim ovülasyon testi yine düşük yaptım şimdi yine deniyorum mesela
Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize insallah çok büyük hayal kırıklığı oluyor insana sizi çok iyi anlıyorum

Merhaba arkadaşlar gebelik düşünüyorum son adet tarihim 19 Aralık adetim her zaman aynı duzende olmuyor bugün kan verdim beta 1.20 çıktı gebe değilsiniz suan dedi doktor ama sonuç değişebilir gecikirseniz gelin dedi böyle bir şey yaşayan var mı bebeğim olsun istiyorum
Doktor söylemiş zaten, hamile değilsin ortalama bir hafta gecikme olmadan tahlil yaptırma

Back