Beta >1.20 çıktı ama hamileymişim

kisgunesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
13
1
1
26
Kızlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum. Reglim 4 martta başladı 12 martta bitti hiç böyle uzun olmazdı doktorum kistin gitmiştir dedi neyse sonra benim diş ağrılarım başladı ve 24 martta kanal tedavisi için doktora gittim beta hcg bakılmasını istedim <1.20 çıktı negatif dediler ben dişimi yaptırdım döngüm 25 günde bir olur 3 nisanda ben evde öylesine kaset test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım bir daha yaptım yine silik kan verdim Beta HCG 139 çıktı. Böyle bir iş başına gelen var mı sevinçliyim ama stresliyim

Son düzenleme:
">" 1.20 den büyükmus değerin yükselebilir anlamina gelir <1.20 olsaydı değerin daha küçük negatif olurdu senin ki yükselmiş, hayırlısı olsun inşallah da yukselebilme ihtimali olduğunu söylemedi mi sonucuna bakan

Kızlar merhaba ben bir konuda fikir almak istiyorum. Reglim 4 martta başladı 12 martta bitti hiç böyle uzun olmazdı doktorum kistin gitmiştir dedi neyse sonra benim diş ağrılarım başladı ve 24 martta kanal tedavisi için doktora gittim beta hcg bakılmasını istedim >1.20 çıktı negatif dediler ben dişimi yaptırdım döngüm 25 günde bir olur 3 nisanda ben evde öylesine kaset test yaptım silik çizgi gördüm inanamadım bir daha yaptım yine silik kan verdim Beta HCG 139 çıktı. Böyle bir iş başına gelen var mı sevinçliyim ama stresliyim
Başıma böyle bişey gelmedi ama gerçekten ilginç,adet bittikten sonra hamile kalmışsınız o zaman,test yapmasanız demekki öğrenmicekmişsinşz belirtiniz flan var mıydı 🙏

Bence normal bir şey kuzum ben 7 martta betaya baktırdım 1.20 geldi 10 martta hamile olduğumu öğrendim

Başıma böyle bişey gelmedi ama gerçekten ilginç,adet bittikten sonra hamile kalmışsınız o zaman,test yapmasanız demekki öğrenmicekmişsinşz belirtiniz flan var mıydı 🙏
Hayır bir belirtim yok regl olacak gibi kaşık ağrım ve halsizlik vardı sadece

">" 1.20 den büyükmus değerin yükselebilir anlamina gelir <1.20 olsaydı değerin daha küçük negatif olurdu senin ki yükselmiş, hayırlısı olsun inşallah da yukselebilme ihtimali olduğunu söylemedi mi sonucuna bakan
Yanlışlıkla büyüktür işareti koymuşum küçüktür dü işareti direkt negatif dediler

Back
X