Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım. Doktorum belki geç döllenme olduysa diye testi tekrarla dedi o yüzden sordum bende canım yükselen oldumu başına gelen oldumu diye :))Adetin gelmesede adetinin 2. Günü yaptırmışsın kan testinde mutlaka çıkardı 5in altı negatif zaten bence fazla ümitle me canım
Vallah geçen seneki bebeğim adre iki gün kala kan vermiştim negatif dedi 5 in altında dedi ebe bende önemsemedim adet günü içime bir kurt düştü gidip test aldım ilk 10 dk da çok geç cıktı ikinci çizgi sonra dedim gene tekrarlayım belki yanılıyorum akşam yaptım testi idrarı koyar koymaz ikinci çizgi cıktı gen3 kimseye çaktırmadan adetim 5 gun gecikti gittim kan verdim 2800 gibi yüksek bir değer cıktı çok değişim bir durum. Bu gebeligimde adet günü bile çıkmadı gecikmenin 3 günü test yaptım cıktı 6 günü kan verdim değer 200 ciktiAnladım. Doktorum belki geç döllenme olduysa diye testi tekrarla dedi o yüzden sordum bende canım yükselen oldumu başına gelen oldumu diye :))
Bugün 5.günü hala gelen giden yok yarın kanda baktiricamVallah geçen seneki bebeğim adre iki gün kala kan vermiştim negatif dedi 5 in altında dedi ebe bende önemsemedim adet günü içime bir kurt düştü gidip test aldım ilk 10 dk da çok geç cıktı ikinci çizgi sonra dedim gene tekrarlayım belki yanılıyorum akşam yaptım testi idrarı koyar koymaz ikinci çizgi cıktı gen3 kimseye çaktırmadan adetim 5 gun gecikti gittim kan verdim 2800 gibi yüksek bir değer cıktı çok değişim bir durum. Bu gebeligimde adet günü bile çıkmadı gecikmenin 3 günü test yaptım cıktı 6 günü kan verdim değer 200 cikti
Anladım. Doktorum belki geç döllenme olduysa diye testi tekrarla dedi o yüzden sordum bende canım yükselen oldumu başına gelen oldumu diye :))
Haber veririm tabi ama riskli bi doğum atlattım o yüzden olmaması bana daha hayırlı olur Rabbim isteyene versinİnşaAllah öyledir canım haber edersen sevinirim :)
Varsa kesin cikarBugün 5.günü hala gelen giden yok yarın kanda baktiricam
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Adet 2.günü beta 1.20 cıktı 1 hafta sonra tekrar kan testi yapılacak hala adet olmadım 1.20 vs çıkıp sonradan yükselen var mi ?
15.gün adet oldum. Içim enfeksiyon olmuş o yüzden olamamışımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
hadi yaa peki enfeksiyon belirtisi hissetmediniz mi hiç ?15.gün adet oldum. Içim enfeksiyon olmuş o yüzden olamamışım
Sadece akintim oldu kahverengi 2 3 gün o kadar açıkçası yerlesme kanamasında da bu belirti olduğu için hiç anlamadım. Bi bebeğim var ve zaten hazır değildim böyle olması bi nebze benim için hayırlı oldu. Rabbim bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasınhadi yaa peki enfeksiyon belirtisi hissetmediniz mi hiç ?