• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 1.20 cikanlar uzulmesin

meraklikadin62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
78
19
3
24
Kizlar en son 13 temmuzda adet olmustum 26 agustosta doktora gittim geciktigi icin kanimda beta hcg 1.20 cikti gebelik yoktu dun ve bu gun test yaptim ucu de pozitif sonuc verdi sizce kac haftaliktir

Eklentiler

• 16310185592775367133607054990309.jpg
    16310185592775367133607054990309.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 1.373
Geç yumurtlamışsıniz demek ki bu da hafta hesabıni tamamen değiştirir. O yuzden kan verin düzenli artışa bakın. Kese ölçümüne göre de haftalık takibi yapılır.

Benim 5.76 çıktı adet günü test verdim olmadım henüz ama doktor gebelik olada bilir olmayada bilir dedi

Kizlar en son 13 temmuzda adet olmustum 26 agustosta doktora gittim geciktigi icin kanimda beta hcg 1.20 cikti gebelik yoktu dun ve bu gun test yaptim ucu de pozitif sonuc verdi sizce kac haftaliktir
13 temmuzdan beri ben görsem iki kere adet gormustum kaç günde bir oluyorsunuzki çok fazla zaman geçmiş normalde olsa 26 ağustosta kanda çıkması gerekirdi ama kasetleride 7 Eylül'de yapmissiniz anlamadım gerçekten bence kan verin tekrar.

Benim mesela temmuzdaki adetim 19unda bitti. Ağustosta ki 16snda bitti. Eylül'ün 11 ine kadar bidaha olmam gerekiyordu olmadım test pozitif doktora gideceğim bende

13 temmuzdan beri ben görsem iki kere adet gormustum kaç günde bir oluyorsunuzki çok fazla zaman geçmiş normalde olsa 26 ağustosta kanda çıkması gerekirdi ama kasetleride 7 Eylül'de yapmissiniz anlamadım gerçekten bence kan verin tekrar.

Benim mesela temmuzdaki adetim 19unda bitti. Ağustosta ki 16snda bitti. Eylül'ün 11 ine kadar bidaha olmam gerekiyordu olmadım test pozitif doktora gideceğim bende
Canim 7 haftalik hamileyim :))

Merhaba 😊başlığı görünce hemen geldim benimde 2 gün geçince test verdim 2.0 çıktı geç döllenme mi acaba şuan 6 gün test falan yapmadim beklemedeyim en sonki adetimden bu yana 43 gün oldu bende umut ediyorum inşallah vardır 🙏🙏🙏

Merhaba 😊başlığı görünce hemen geldim benimde 2 gün geçince test verdim 2.0 çıktı geç döllenme mi acaba şuan 6 gün test falan yapmadim beklemedeyim en sonki adetimden bu yana 43 gün oldu bende umut ediyorum inşallah vardır 🙏🙏🙏
Benim de uzun zaman gostermedi umidi kesmistim sonradan 4 haftalik oldugunu ofrendim gec dollenmeymis umudunu kaybetme

Merhaba geçen ay adet tarihim 29 ağustos bu ay acayip agrım vardı pazartesi yani 27 ağustosta hastaneye gittim alttan muayene etti temiz cıktı gebelik gözükmedi kan aldı 1.20 cıktı acayip agrım var ama adet olmuyorum gebelik olabilir mi

Merhaba benim son adet tarihim 6 Kasım yumurtlamam 20 Kasım beklenen adet ise 30 Kasım test yaptım evde sonradan çizgi çıktı herkes evet hamilesin dedi 1 Aralık kan verdim 0.1 ama 4 gün gecikti halen adet olmadım sizce ne yapayım ben banada akıl lütfen olsa çıkmaz miydi ki ama testler sonradan hep silik çıkıyor anlam veremiyorum aceba eczaneden ilaç alıp kullansam mi dedim ama şimdi sizin paylasiminizi gördüm belki diyorum ama hoc belirtim yok

Back