• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 0,2 gecikme 14. Gün

zeynosundunyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
3
0
1
23
Kızlar selam.

Regl gecikmemin 14. Günü. 5 gün önce kan verdim beta0.2 çıktı. Aile hekimim haftaya tekrar gel geç döllenme olabilir dedi. Pazartesi günü tekrar gideceğim. 6 aydır deniyoruz bu sefer çok emindim. Sırt bel ağrısı. Kasıklarımda ağrı. Mide bulantısı sürekli uyku hali halsizlik ve bi süredir unuttuğum şiddetli baş ağrılarım başladı. Akıntım oldukça fazla.

Umut var mı yani geç döllenme olabilir mi. Var mı böyle bir durum yaşayan.

Kızlar selam.

Regl gecikmemin 14. Günü. 5 gün önce kan verdim beta0.2 çıktı. Aile hekimim haftaya tekrar gel geç döllenme olabilir dedi. Pazartesi günü tekrar gideceğim. 6 aydır deniyoruz bu sefer çok emindim. Sırt bel ağrısı. Kasıklarımda ağrı. Mide bulantısı sürekli uyku hali halsizlik ve bi süredir unuttuğum şiddetli baş ağrılarım başladı. Akıntım oldukça fazla.

Umut var mı yani geç döllenme olabilir mi. Var mı böyle bir durum yaşayan.
Sizi üzmek istemem ama ben sanmıyorum geç döllenme bile olsa gecikmenin 14.gününde beta 5 bile görmemeniz imkansız gibi

Gecikmenin 8. Günü kan verdim. Şu an değil. Yarından sonra tekrar vereceğim. Yine de mümkün değil midir ki acaba.
Geç döllenmelerde ilk 1 hafta negatif sonuç verebiliyor gecikmelerde ancak 1 hafta sonra verilen kan testlerinde mutlaka pozitif görülüyor diye biliyorum tabi en doğrusunu doktor bilir ama boşuna ümitlenmenizi de istemem

Back