Beta 0.120 yükselir mi bi umut verin çok ihtiyacım var (ovitrelle 14.gün)

Şükürler olsun Rabbime hamd olsun prensesim için...yanımda uyuyor binlerce kez şükürler olsun Allah'ın izniyle sende aylar sonra böyle olucaksın....bebişinle...

Strese gelince evet fazla yaptım ama rahatlicam evlilik yıldönümümüze odaklanıcam 27 Aralığa

Amin ınsallah rabbım ısteyen herkese nasip etsın.Çok sukur canım Rabbım evladını sana bagıslasın ınsallah hamılesındır bole guzel haberle kutlarsınız evlılık yıldonumunuzu.

Yükselmez .

Allahtan ümit kesilmez canım. Ben bile tüplerim 13 senedir bağlı olduğu halde süphelendim ve kan verdim bugün. Günlerce silik ikinci çizgi çıktı şaşkındım kan değerim 0.23. Rahatladım tabi ki. Allah isteyenlere versin inşallah

Ben bugün 18. Gundeyim 15.gun kan Verdim negatif çıktı gebelik testleri de öyle negatif ti. 17.gun testim silik çıktı aynı seninki gibi bugün 18. Gun bugünde düşkünü göre aynı

Ben bugün 18. Gundeyim 15.gun kan Verdim negatif çıktı gebelik testleri de öyle negatif ti. 17.gun testim silik çıktı aynı seninki gibi bugün 18. Gun bugünde düşkünü göre aynı
Bende kist yapmış canım daha adetimin 3. Günündeyim 6 Aralık'ta vuruldum sen düşün yani ne kadar geç olduğunu... yeni bundan önce bi 10 gün felan kahverengi lekelenmeler yaşadım

Valla kist olmuş bende daha adetimin 3. Günündeyim bu dan sonrasına bakıcaz ama önce kilo vermeden bişey denemek istemiyorum boşa çıkıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…