Gebeliğe Hazırlık Beta 0.100 olup olup sonradan yükselen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme olursa adetiniz geçtikten de sonra yükselir ancak ama şimdilik negatif umarım yaklında hayırlı haberler alırsınız

0.100 demek 0.1 demek. Gecikince kaset test yapip duruma gore kan verirsiniz.
Bn ovulasyondan bir hafta sonra test verdim 0.100 çıktı.regle iki gün kala erken gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı hemen hastaneye koştuk beta değerim çok şükür 34.22 olmuştu.İnsaAllah sizinde öyle olur

Geç döllenme olursa adetiniz geçtikten de sonra yükselir ancak ama şimdilik negatif umarım yaklında hayırlı haberler alırsınız
Ama ben ovulasyon testi yaparak günleri degerlendirdim buna rağmen geç döllenme olabilir mi ki

Kızlar bata 4 gün var beta hcg 0.100 çıktı biliyo negatif demek ama böyle bi şey yaşayıp sonradan yükselen var mı
Bn ovulasyondan bir hafta sonra test verdim 0.100 çıktı.regle iki gün kala erken gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı hemen hastaneye koştuk beta değerim çok şükür 34.22 olmuştu.İnsaAllah sizinde öyle olur

1 haftada cikmaz zaten. En az 10 günde kana geçiyor. Daha da fazla gerekiyor. Gecikince test yapmak en doğrusu.

X