I ipek prenses Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 40 2 24 Dün 22:19 Konu Sahibi ipek prenses #1 Beta hep küsüratlı çıkıyorken 1 hafta önce kan verdim 0.0 çıktı acaba geç döllenme vs olur mu yoksa negatif mi.Bazen böyle çıkınca birden yükseliyormuş yaşayan varmı acaba??
Beta hep küsüratlı çıkıyorken 1 hafta önce kan verdim 0.0 çıktı acaba geç döllenme vs olur mu yoksa negatif mi.Bazen böyle çıkınca birden yükseliyormuş yaşayan varmı acaba??
A Amine2001 Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 208 63 23 Bugün 01:25 Konu Sahibi ipek prenses #2 Canım sonucun negatif 0 çıkabilir. Ama adetin daha gecikmemişseve şüphen varsa adetin 2 3 gün geciksin bi daha kan ver istersen
Canım sonucun negatif 0 çıkabilir. Ama adetin daha gecikmemişseve şüphen varsa adetin 2 3 gün geciksin bi daha kan ver istersen
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.246 3.351 29 Bugün 01:28 Konu Sahibi ipek prenses #3 Çıkabilir normal
I ipek prenses Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 40 2 24 Bugün 12:40 Konu Sahibi ipek prenses #4 Amine2001 .!.: Canım sonucun negatif 0 çıkabilir. Ama adetin daha gecikmemişseve şüphen varsa adetin 2 3 gün geciksin bi daha kan ver istersen Genişletmek için tıkla... 15 gün geçti üzerinden olmadım akşam acile gitmeyi düşünüyorum bidaha kan vereyim
Amine2001 .!.: Canım sonucun negatif 0 çıkabilir. Ama adetin daha gecikmemişseve şüphen varsa adetin 2 3 gün geciksin bi daha kan ver istersen Genişletmek için tıkla... 15 gün geçti üzerinden olmadım akşam acile gitmeyi düşünüyorum bidaha kan vereyim
A Amine2001 Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2024 208 63 23 Bugün 13:39 Konu Sahibi ipek prenses #5 ipek prenses .!.: 15 gün geçti üzerinden olmadım akşam acile gitmeyi düşünüyorum bidaha kan vereyim Genişletmek için tıkla... Senin adet düzensizliğin var mı canım. Çünkü 15 gün geçip kanda çıkmadıysa gebelik yok demek oluyor stresten de adet gecikebilir canım
ipek prenses .!.: 15 gün geçti üzerinden olmadım akşam acile gitmeyi düşünüyorum bidaha kan vereyim Genişletmek için tıkla... Senin adet düzensizliğin var mı canım. Çünkü 15 gün geçip kanda çıkmadıysa gebelik yok demek oluyor stresten de adet gecikebilir canım
I ipek prenses Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 40 2 24 Bugün 15:30 Konu Sahibi ipek prenses #6 Amine2001 .!.: Senin adet düzensizliğin var mı canım. Çünkü 15 gün geçip kanda çıkmadıysa gebelik yok demek oluyor stresten de adet gecikebilir canım Genişletmek için tıkla... Ya benim ilk düşükten sonra düzensizdi doktor normal dedi ama kasıklarımda ağrı falan da oluyor bilmiyorum hiç 0.0 da çıkmamıştı hep 1.20 veya küsürlü
Amine2001 .!.: Senin adet düzensizliğin var mı canım. Çünkü 15 gün geçip kanda çıkmadıysa gebelik yok demek oluyor stresten de adet gecikebilir canım Genişletmek için tıkla... Ya benim ilk düşükten sonra düzensizdi doktor normal dedi ama kasıklarımda ağrı falan da oluyor bilmiyorum hiç 0.0 da çıkmamıştı hep 1.20 veya küsürlü