• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

besyo, müzik yetenek sınavları

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
mrb. başlıktan da anlamışssınızdır kafamın ne kadar karışık olduğunu ben aslında 2 sini de ciddi anlamda düşünmemiştim fakat istediim blm olmazzsa bunları dşünyrm. aranızda bu sınavlara hazırlananlar girecek olanlar veya deneyimli ler vardır mutlaka lütfen bilgilendirin . ben kısaca bahsedeym müzikle pek bilgim yok yani basit derecede keman çalıyorum o kadar ygs puanıma . güveniyorum ama yeterli olur mu bilmiyrum. besyo içinde aynı şeyler onda hiç bişey bilmyrm hiç hazırlanmadım fiziki açıdan sorunum yok ama pek dayanıklı değilimdir koşu vs. varsa yapabileceğimi sanmıyorum. bilgisi olanlardan yardım bekliyorumm..

Canım sanki sen biraz küçümsemişsin besyoyu.yani bir yer tutmazsa onları denerim mantığıyla işe kalkışmak iyi olmaz.eğer gerçekten istiyorsan hazırlanmalısın.zor sınavlar çünkü ve iki aşamalı.gerçi hangi ildesin? Okuluna göre de zorluk dereceleri farklı

Back