K Kkedi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2019 3.729 8.294 3 Aralık 2024 Konu Sahibi GmzKy77 #21 Tmd2020 .!.: biraz çok geldi canım bana. ben sabah 1 bardak suya 5 damla , akşam 1 bardak suya 5 damla yapıyordum. sen biraz azalt istersen Genişletmek için tıkla... Kullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyor
Tmd2020 .!.: biraz çok geldi canım bana. ben sabah 1 bardak suya 5 damla , akşam 1 bardak suya 5 damla yapıyordum. sen biraz azalt istersen Genişletmek için tıkla... Kullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyor
Tmd2020 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 1.321 860 34 3 Aralık 2024 Konu Sahibi GmzKy77 #22 Kkedi .!.: Kullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyor Genişletmek için tıkla... öyle mi, ben dediğim gibi kullandım. o yüzden çok gibi geldi. öyledir o zaman
Kkedi .!.: Kullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyor Genişletmek için tıkla... öyle mi, ben dediğim gibi kullandım. o yüzden çok gibi geldi. öyledir o zaman
balbocegi35 Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :) Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 12.318 8.571 3 Aralık 2024 Konu Sahibi GmzKy77 #23 GmzKy77 .!.: Stres çok maalesef aşmaya çalıştım ama olmuyor borç harç çok da biraz ondan Genişletmek için tıkla... muhtemelen stresten. Hangimizin bu zamanda borcu yok ki , bazıları bunu takmamayı başarıyor aslında bunu yapmak lazım ama elde değil.
GmzKy77 .!.: Stres çok maalesef aşmaya çalıştım ama olmuyor borç harç çok da biraz ondan Genişletmek için tıkla... muhtemelen stresten. Hangimizin bu zamanda borcu yok ki , bazıları bunu takmamayı başarıyor aslında bunu yapmak lazım ama elde değil.
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 293 52 24 3 Aralık 2024 Konu Sahibi GmzKy77 #24 IstanbulluhatunCeyo .!.: Yengem de süt artsin diye bunu kullandı. Bir yan etkisi yok. Meme ucu için kremler de var kullanın mutlaka Genişletmek için tıkla... Meme ucu ile alakalı problemim yok göğsüm ağrıyor bugün kullanmadım damlayı azaldı bende yan etki yaptı sanırım gündem bire düşürücem
IstanbulluhatunCeyo .!.: Yengem de süt artsin diye bunu kullandı. Bir yan etkisi yok. Meme ucu için kremler de var kullanın mutlaka Genişletmek için tıkla... Meme ucu ile alakalı problemim yok göğsüm ağrıyor bugün kullanmadım damlayı azaldı bende yan etki yaptı sanırım gündem bire düşürücem
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 293 52 24 3 Aralık 2024 Konu Sahibi GmzKy77 #25 balbocegi35 .!.: muhtemelen stresten. Hangimizin bu zamanda borcu yok ki , bazıları bunu takmamayı başarıyor aslında bunu yapmak lazım ama elde değil. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bebeğim olmasa çok umrumda değil de bebek olunca insanı borç sıkıyor ona iyi Bi hayat sunamam diye
balbocegi35 .!.: muhtemelen stresten. Hangimizin bu zamanda borcu yok ki , bazıları bunu takmamayı başarıyor aslında bunu yapmak lazım ama elde değil. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bebeğim olmasa çok umrumda değil de bebek olunca insanı borç sıkıyor ona iyi Bi hayat sunamam diye
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 293 52 24 3 Aralık 2024 Konu Sahibi GmzKy77 #26 Tmd2020 .!.: öyle mi, ben dediğim gibi kullandım. o yüzden çok gibi geldi. öyledir o zaman Genişletmek için tıkla... Üstünde de öyle yazıyor ama bana ağrı yaptı biraz.. Bende günde Bi kez 20 damlaya düşürdüm bakalım...
Tmd2020 .!.: öyle mi, ben dediğim gibi kullandım. o yüzden çok gibi geldi. öyledir o zaman Genişletmek için tıkla... Üstünde de öyle yazıyor ama bana ağrı yaptı biraz.. Bende günde Bi kez 20 damlaya düşürdüm bakalım...