- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi kirmizigitar
kizlar kullanmadigim bir tek tasim var ( 3 tane tektasim var birisinin tasi atom ve cok buyuk kullanabilecegim bir model degil)
Onu satip uzerine ekleyip bestas almak istiyorum. Kisa kucuk ama tombul parmaklarim var.
Pirlanta olan bestaslara baktim, cok fazla da butce ayirmak istemiyorum acikcasi, 0.25 karat 5 taslar var uygun butceme gore ama internetten inceledim. 0.25 karat bestas parmakta nasil durur fikrim yok.
Cok kucuk bit kadar dursun da istemiyorum.
Pirlanta degil de swarovski bestas lara mi baksam diye dusunuyorum ote yandan. Surekli kullandigim pirlanta bir tek tasim var zaten. Hepsi de pirlanta olmasa mi?
Size sorum su:
-bestaslariniz pirlanta mi? Pirlantaysa kac karat?
-buyuk tasli swarovski bestas almaktansa Kucuk tasli pirlanta mi alsam sizce?
-ya da biraz daha erteleyip butcemi yukseltip daha yuksek karatli pirlanta almaya mi calisayim?
-pirlanta bestasin basit durmamasi icin en az kac karar olmasini onerirsiniz?
Onu satip uzerine ekleyip bestas almak istiyorum. Kisa kucuk ama tombul parmaklarim var.
Pirlanta olan bestaslara baktim, cok fazla da butce ayirmak istemiyorum acikcasi, 0.25 karat 5 taslar var uygun butceme gore ama internetten inceledim. 0.25 karat bestas parmakta nasil durur fikrim yok.
Cok kucuk bit kadar dursun da istemiyorum.
Pirlanta degil de swarovski bestas lara mi baksam diye dusunuyorum ote yandan. Surekli kullandigim pirlanta bir tek tasim var zaten. Hepsi de pirlanta olmasa mi?
Size sorum su:
-bestaslariniz pirlanta mi? Pirlantaysa kac karat?
-buyuk tasli swarovski bestas almaktansa Kucuk tasli pirlanta mi alsam sizce?
-ya da biraz daha erteleyip butcemi yukseltip daha yuksek karatli pirlanta almaya mi calisayim?
-pirlanta bestasin basit durmamasi icin en az kac karar olmasini onerirsiniz?
Son düzenleme: