• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Best vm1 kullanan var mı? Hamileliğe hazırlıkta hangi folik asit kullanılmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tomvejerryy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
233
88
18
36
Doktorlarınız neler önerdi sizlere vitamin desteği olarak hamilelik düşünüyoruz yardımcı olabilecek var mı?

Sadece folik asit mi kullanmak gerekli başka ekstra vitaminler var mı?
Elenetal1 de folik asit b12 e vitamini çinko iyot vs. Vitamin mineral karışımı yani. Ben ayrica d vitamini ve omega 3 de kullanıyorum yumurta kalitesi artırıyormuş . Doktor tavsiyesi. Siz de doktorunuza danışarak kullanın.insallah yakın zamanda nasip olur gebelik 😊

Elenetal1 de folik asit b12 e vitamini çinko iyot vs. Vitamin mineral karışımı yani. Ben ayrica d vitamini ve omega 3 de kullanıyorum yumurta kalitesi artırıyormuş . Doktor tavsiyesi. Siz de doktorunuza danışarak kullanın.insallah yakın zamanda nasip olur gebelik 😊
İnşallah sağolun isteyen herkese Allah nasip etsin İnşallah

Merhaba,omega 3 gebeliğe hazırlıkta hangi marka kullanıyorsunuz bende alicam karar veremedim hangisi daha iyi olur

Back
X