Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkBest vm1 kullanan var mı? Hamileliğe hazırlıkta hangi folik asit kullanılmalı?
Elenetal1 de folik asit b12 e vitamini çinko iyot vs. Vitamin mineral karışımı yani. Ben ayrica d vitamini ve omega 3 de kullanıyorum yumurta kalitesi artırıyormuş . Doktor tavsiyesi. Siz de doktorunuza danışarak kullanın.insallah yakın zamanda nasip olur gebelik
Elenetal1 de folik asit b12 e vitamini çinko iyot vs. Vitamin mineral karışımı yani. Ben ayrica d vitamini ve omega 3 de kullanıyorum yumurta kalitesi artırıyormuş . Doktor tavsiyesi. Siz de doktorunuza danışarak kullanın.insallah yakın zamanda nasip olur gebelik