Yesin diye yapmadığım şaklabanlık, tarif kalmadı. Blw vs. her türlü yöntemi denedim. Yakında 14 aylık oluyor oyuncaklarını bile ağzına götürmezdi sadece emzik (oda uyurken). Biberonla mama içtiyse gün içinde asla yemek yemek istemezdi hışırtılar kartlar müzikler bunları gösterek zar zor yedirirdim. Ki tiksinip tükürdüğü oluyordu. Şimdi daha yeni kendisi almaya başladı bazı şeyleri ağzına götürüyor hatta bana izin veriyor ben götürüyorum kendisi ısırıyor. Ve ben uğraşmayı bıraktım. Ben salınca o kendisi zamanla kendi isteğiyle yemeye başladı( eline verdiğim muzu vs ağzına götürüp ısırmaya basladı) . Bazen o kadar takıntı yapıyoruz ki belki de o negatif enerjiyi çocuğumuz alıyor bizden. Biraz daha rahat olmamız gerekli bence. Bu arada diş döneminde değil ek gıda biberon herşeyi reddediyordu. Üzülmeyin illa ki yiyecek sabır biraz. Aç kalıcak vitaminsiz kalıcak diye endişelendiğinizi çok iyi anlıyorum ama korkmayın illa ki tamamlar eksiğini. Acaba emzirerek veya mamayla tok tuttugunuz icin olabilir mi? Hemşire demişti ki senin cocugun hiç aç kalmıyor ki merak sarsın aslında haklıydı biraz azalttım bende mamayı az cok öyle yedirebildim çoğu zaman hala istemiyor dümdüz oturup yediremiyorum oyun yaparak yedirebiliyorum