Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye uzun süre aç kalıyor ki ?
Üzülmeyin lütfennn üzmek istemedim.oyle tabi Allah verir onun sağlığını ama annelik işte insan kötü birşey yapıyormuş gibi üzülüyor hassasiyettenAllah yardımcınız olsun...
İçinizi rahatlatması açısından söyleyeyim, ikinci gebeliğimi günde 1 tostla geçirdim çoğu zaman, bir şey olmadı.
Keza afrikada hala çocuklar doğuyorsa, yine olmaz.
Ama maddi sorun sebebiyle aç kalıyor oluşunuz, yüreğimi dağladı of...
Yaaa çok üzüldümMaddi durumdan kaynaklı bugün çözüm bulamadık ta bulabilirmiyiz bilmiyorum bebeği etkilemesi den korkuyorum çok onun için üzülüyor um sadece
Aileniz, desteğiniz yok mu?Üzülmeyin lütfennn üzmek istemedim.oyle tabi Allah verir onun sağlığını ama annelik işte insan kötü birşey yapıyormuş gibi üzülüyor hassasiyetten
Son haftam 40 haftalık gebeyimYaaa çok üzüldümRabbim yardımcınız olsun inşaALLAH.. bebeğinizz kaç aylık ?
Aileniz, desteğiniz yok mu?
Ya da yaşadığınız yerde belediye, valilik gibi yardımlara başvurdunuz mu?
Ülkemde insanlar aç be güzelim, nasıl üzülmeyelim, nasıl dertlenmeyeyim..
Doğunca ne olacak?Son haftam 40 haftalık gebeyim
Bebeğinizin ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksınız ? Hazır mı herşeyi ? Ekmek varsa ekmek su biye yeseniz yeter bebeğinizin alması gereken miktara ... Şuan değil de bebek doğduktan sonrası önemli canım benim..Son haftam 40 haftalık gebeyim
Cimere başvurduk ama dönen yok.aile desteği de benim babam evlendigim için yıllar önce benimle görüşmeyi kesti eşimin babası onları küçükken terketmiş ikimizin de annesi başkalarıyla evli ama bizi hiç arayıp ta ne yiyosunuz iciyosuniz diye sormazlar bir iki kere yardım ettiler bir daha da biz artık isteyemedik üzülmemek için eşim Kasım ortasında ise baslayacak inşallah duzelicez ama o zamana kadar ne yaparız bilmem herkese el açtık ama kimse yardım etmedi
Komşum yardım etti kızımın kiyafetlerini verdi bana bezde aldı hatta pandemiden önce herşey yolundaydı bu pandemi bizi alt üst etti eşim işsiz kalınca neyimiz var neyimiz yok saattik tabi aile desteği olsaydı böyle olmazdı teknolunca bizde varsa var yoksa böyle zor duruma düştük tabiDoğunca ne olacak?
İhtiyaçlarını nasıl karşılayacaksınız?
Nerede yaşıyorsunuz, bebeğin kullanacağı şeyler hazır mı?
Nerede yaşıyorsunuz, bulunduğunuz ili söylerseniz belki yardım dernekleri vardır ya da o ilde yaşayan üyeler en azından bebek için kısa zamanda ellerinde varsa malzeme, size getirebilirler.Cimere başvurduk ama dönen yok.aile desteği de benim babam evlendigim için yıllar önce benimle görüşmeyi kesti eşimin babası onları küçükken terketmiş ikimizin de annesi başkalarıyla evli ama bizi hiç arayıp ta ne yiyosunuz iciyosuniz diye sormazlar bir iki kere yardım ettiler bir daha da biz artık isteyemedik üzülmemek için eşim Kasım ortasında ise baslayacak inşallah duzelicez ama o zamana kadar ne yaparız bilmem herkese el açtık ama kimse yardım etmedi
Bebeğinizin ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksınız ? Hazır mı herşeyi ? Ekmek varsa ekmek su biye yeseniz yeter bebeğinizin alması gereken miktara ... Şuan değil de bebek doğduktan sonrası önemli canım benim..
İzmir'de yasiyirum birisi benim için yardım için bildirimde bulundu ama hala ses yokNerede yaşıyorsunuz, bulunduğunuz ili söylerseniz belki yardım dernekleri vardır ya da o ilde yaşayan üyeler en azından bebek için kısa zamanda ellerinde varsa malzeme, size getirebilirler.
Çekinmeyin, söyleyin.
İnşaALLAH canım. Belediyeye gidin durumunuzu anlatın veya derneklere falan gidin anlatın durumunuzu elbette yardım edilir.. Gerekirse anneleri arayın. Çocuk doğunca torun torun oiye tutuşacaklar ellerini az taşn altına koysunlarDoğduktan bir sure sonra duzelicek inşallah birseyler
Beynim durdu inanın.İzmir'de yasiyirum birisi benim için yardım için bildirimde bulundu ama hala ses yok
Denedim yolladım ama geldimiBeynim durdu inanın.
Özel mesaj yazamıyorsunuz sanırım 50 mesaj olmadığı için, mesaj sayınızı doldurun bir konuşalım.