Beslenme ve Spor Günlüğüm *...

Masmavi_

Dünya’yı sevgi kurtaracak..
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
2.717
2.838
Yediklerime dikkat edip spor yaparak kilo vermem lazım! Ama bu şok diyetlerle olmamalı.

Nasıl motivasyonumu arttırsam diye düşünüp duruyorum ama son zamanlarda özel sebeplerimden dolayı biraz tökezledim gibi. Hele son birkaç gündür akla gelebilecek her türlü cısss'ı tükettim. Daha fazla tüketmemek için de yediklerimi, içtiklerimi, sporumu sıcağı sıcağına burada paylaşmaya karar verdim. Böylelikle gün sonunda ne yediğimi görmüş olurum.

Desteklerinizi, yorumlarınızı, varsa eğer eleştirilerinizi bekliyorum hanımlar. Her türlü muhabbete de yer var başlığımda. :)

_________
Boy: 157
Kilo: 65.7
Hedef: 57.9

_________

*Bol yağ yakmalı bir süreç diliyorum kendime ve benim gibi zayıflamak isteyen hatunlara.

Son düzenleme:
Gelelim bugün yaptığım spora,

Isınma

Bum Bum Rapido diye bi video

Leslie 1 Mile Express

Ayakta Plates

Bacak

+ 50 squat

+ 50 suma squat
+ 100 ip atlama

++ Yaklaşık 3 lt su içtim ki bu benim için rekorun da rekoru. Normalde 1 lt'nin üstüne anca çıkıyorum.
Birazdan da yeşil çay içeceğim.

Iyi yaptınız günlük tutmak çok faydalı . Iyiyim TSK ederim bir gün diyet bir bügün kaçamak gidiyor benim diyet

Motive olabilmek için her yolu denedim, deniyorum; ama olmayınca olmuyor.

Bu sabah hazır tartışmışken fotoğraf atayım bari.

Bu böyle gitmez!! Tartıda 55'i göreceğim. Işte o kadar!

Şuraya konu açıp gittim. Yazdıklarımın tam tersini yaparak patlayana kadar yedim. Sağlıklı sağlıksız demeden yedim hem de. 60'mışım 16 Mart'ta. Sabah tartılacağım. 63 olmuşumdur diye tahmin ediyorum. O zamandan bu zamana dikkat etseydim aldığım değil verdiğim kiloların hesabını yapıyor olabilirdim. Ah Masmavi_ ah! Neyse.
Instagramdaki reklamların cazibesine dayanamadım ve detoks çayı aldım. Dün sipariş ettim, bugün elime ulaştı. Bu gece ilk çayımı içerek yediklerime dikkat etmeye niyetlendiğim yeni bir serüvene atılmış bulundum. İradem beni umarım bu defa yüz üstü bırakmaz.

Kilo vermek, diyet yapmak gerçekten zor bir süreç. Istikrarlı bir şekilde devam ettirmek için çok kuvvetli bir irade gerekiyor. Şaşırtmak istiyorum, ama başka kimseleri değil; kendimi.
Her hafta tartılıp bir sonraki hafta için hedef belirleyeceğim. Bu süreçte de fırsat buldukça buradan resimli paylaşım yapacağım. Kısacası, motivasyon için her yolu deneyeceğim. :)

Üşenmeden okuyan herkese iyi geceler/günler *...

63 olmuşumdur demiştim, 62 olmuşum.

Önümüzdeki hafta yani 6 Mayıs 2015 için hedefim en az 61! :)

Şimdi kahvaltı vaktii.

Yeşil çayımı da içtiğime göre artık okula gidebilirim!

Yediklerime hiç girmiyorum çünkü saçma sapandı menülerim.

Sporu yazayım,
30 dk yürüme (2 km)
20 dk eliptik (2.5 km)
Crunch 15x3
Bel 15x4 X 2

kolay gelsin canm inş istediğin sonuca ulaşırsın vazgecmek yok bıraksanda bıraktım diye salma yeniden başla yapabilirsin bence bundan 1 sene önce bende 61 62 lerdeydim bi ara sıktım kendimi 57 yi gördüm şuan 58 kiloyum ve hedefim 53 olmak sadece diyetle olcak iş değil sporla mutlaka desteklenilmesi gerekiyo o diyeti bu diyeti derken geri alıyorsun zaten verdiklerini o yüzdennn Fighting !!!

Teşekkür ederim, sana da kolay gelsin :) Haklısn, yılmak yok artık!

Dün yarım saat kardiyo 5 dk da bacak çalıştım.
Bu sabah kahvaltını yaptım, okula gidiyorum.

Değişik spor videoları izledim, denedim; ama Jillian kadar etkili ve uygulanabilir gelmedi bana. Hiçbir zaman tamamlayamadığım Jillian'ın 30DS'ine başlayacağım yarın. Jillian ile kardiyo yaptıktan sonra bölgesel video ve soğuma ile bitireceğim.

Şuan düşündüğüm plan bu. Sabah ola hayrola!

Sabah (08.30-09.00)
1 kepekli tost, domates, salatalık, yeşillik, zeytin, 3 dilim armut, 1 çilek *

12.30 gibi gündüz çayı (yeşil çay)

+ spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…