Hoşbuldum, teşekkür ederim. :)Harikasınız Aramıza hoş geldiniz
Kilo verme süreciniz nasıl peki? Kilo verebiliyor musunuz? Bir de, kaç kilosunuz?Iyi yaptınız günlük tutmak çok faydalı . Iyiyim TSK ederim bir gün diyet bir bügün kaçamak gidiyor benim diyet
Benim maceram biraz uzun canım ya su an 73 kiloyum 170 boyum hedefim 60 olmakKilo verme süreciniz nasıl peki? Kilo verebiliyor musunuz? Bir de, kaç kilosunuz?
Umarım hedefine ulaşırsın. :)Benim maceram biraz uzun canım ya su an 73 kiloyum 170 boyum hedefim 60 olmak
İnşAllah gelir canım. Dün giremedim, yazamadım bişey... bir düşeceğiz bir kalkacağız. Böyle böyle devam... :)merhaba canım, gayet güzel bir başlangıç, gerisi gelecek inanıyorum :)
Teşekkür ederim, sana da kolay gelsin :) Haklısn, yılmak yok artık!kolay gelsin canm inş istediğin sonuca ulaşırsın vazgecmek yok bıraksanda bıraktım diye salma yeniden başla yapabilirsin bence bundan 1 sene önce bende 61 62 lerdeydim bi ara sıktım kendimi 57 yi gördüm şuan 58 kiloyum ve hedefim 53 olmak sadece diyetle olcak iş değil sporla mutlaka desteklenilmesi gerekiyo o diyeti bu diyeti derken geri alıyorsun zaten verdiklerini o yüzdennn Fighting !!!