Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu alışkanlık çok kötü oluyor. Yigenim 6 yaşında hala telefonla yemek yiyordu oda azbirsey . Anaokulundan doktor bunu yapmamalarını soyledi. Şimdi TV kestiler, telefonuda ama yemek yemiyor zaten seciciydi iyice seçici oldu. Birde çikolata çok tuketiyordu şu meşhur sürülebilir olandan.onuda biraktirditdi doktor çok hareketli oldugundan zaten hep yemekten kacinca çikolatalı ekmek dayiyorlardi sabah öğle aksam. Ozaman çok uyarmistim yemek seçmesinin nedeni bu diye hep önünde seçenek vardı zor bir dönem oluyor ama kabullendi artık.16 aylik oglum azini acmiyor videosuz hic yemiyor cok üzülüyorum mamayida eline oyuncak,herhahangi bi esya vermeden icmiyor coz zor bi durum istahsizlik nasil yapabilirim ekransiz kendi yemesi icin lütfen yardim edin
Insallah düzelir ya yine iyi kötü kendi alip yiyordu su 3 4 gündür azini acmiyor biseye dalarsa anca telefon gibi vermek istemiyorum telefon ama caresiz birakiyo beni bazi emsallerini görüyorum azina basiyo ne bulsa bizimki ac kalsa kalir tümgün üzülüyorum cokKendi cocugumdan orenk vereyim ben hoc ekran vermedim ama sana tavsiyem bebek sandalyesini mutfaksiz yere gotur orda onune tabakla su koy icine biseyler at oynasin oyle yedir oglum hep oyle yedi magnet verdim.kitap verdim suan 31 aylik kendi yio bazen tv karsisinda ister izin veririm bazen masa da yer yani bazi cocuklar biseylerle ugrasmak istio ama tv yi kapat aglasa da yemese de kapat yerine baska seyler koy tv telefn olmasin kan degerlerine baktir istahsizlik varsa bir de cok takilma duzelecek ilerde sen tv kes
Inananki cok zor bi dürum dogustan istahsizdi iyi kötü yiyordu kac gündür hic yiyecegi görünce mam mam diyor ama yemiyorBu alışkanlık çok kötü oluyor. Yigenim 6 yaşında hala telefonla yemek yiyordu oda azbirsey . Anaokulundan doktor bunu yapmamalarını soyledi. Şimdi TV kestiler, telefonuda ama yemek yemiyor zaten seciciydi iyice seçici oldu. Birde çikolata çok tuketiyordu şu meşhur sürülebilir olandan.onuda biraktirditdi doktor çok hareketli oldugundan zaten hep yemekten kacinca çikolatalı ekmek dayiyorlardi sabah öğle aksam. Ozaman çok uyarmistim yemek seçmesinin nedeni bu diye hep önünde seçenek vardı zor bir dönem oluyor ama kabullendi artık.
Bence sizde bir uzmandan yardım alarak bu dönemi atlatın. Ben elinede bir kaşık veriyorum o onunla oyaLanirken yedirdim , yada şarkılar soyluyordum. Şarki açıp telefonu uzağa koyup siz söyleyin beraber camda yedirebilirsiniz a bak kedi kırmızı araba sütçü amca falan diye yediriyorum şuan 2 yaşında . Hiç yemek seçmez he yemek istemedigindede ne kadar yemissede zorlamadim yiyeceksin diye . İki kasiksa iki kaşık 10 kasiksa 10 kaşık durdum. Kan tahlilleri ne bakın normalse harekete geçin. Hiç Geç değil çünkü.