Bebek Beslenmesi beslenme sorunlarımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb arkadaşlar 45 günlük bir oğlum var normal doğum yapmama rağmen sütüm 2 gün sonra geldi sonrasında ne yaptıysam artmadı 15 günlük olduğunda kontrole gittik dr kilo alımı çok yetersiz dedi sadece 50 gr almış günde 4defa 60 cc mama ver dedi oğlum mamayı da içiyordu benide emiyordu 1 aylık olduğunda kilo alımının normale döndüğünü söyledi dr mama vermeye devam et dedi fakat oğlum 1 haftadır mamayı kesinlikle almıyor sütüm de artmadı zaten memeyi en fazla 5 dk emiyor oda yarı uyur yarı uyanık sütümü sağıyorum 10 cc anca çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım büyümesinin geri kalmasını istemiyorum memeyi bırakmayı düşünüyorum zaten çok az belki böle olunca mamayı yer sizce ne yapmalıyım

ayni seyleri yasamisiz..ben mama veriyorum ..memeyide aramizdaki bag acisindan gunde bir kac kere veriyorum bagimiz kuvvetlensin diye..birkac damla süt ya var ya yok..artirmak icin ugrastim caylar sualr komposto vs hersey olmadi..kismet..benim sütüm cok iyi gelmisti ama hastanede 10 gun kaldik stres oldum esimde beni gicik etmisti zaten cok hasas yapim var sütüm bosu bosuna gitti..yoksa goguslerim hastanede catlayacak kadar doluyordu..nabalim kismet..sonucta bebegim mama aliyor ama karnini doyuruyoruz iste ..

arkadasım bebişin uyuyosa ağlamıyosa karnı tok demektir..aç bebek kendini belli eder.kesinlikle durmaz hatta morarana kadar ağlar tecrübeyle sabit:):).demekki bu aralar yetiyo sütün.he sen illaki içim rahat değil diyosan bide mamayı değiştirmeyi dene belki tadını sevmemiştir.yada biberon ucunu.gerçi hangi marka kullanıyosun yazmamışsın.inşallah düzelir.kilosuna baktırmadanda panik olma derim.umarım msjımı okuduğunda hersey yoluna girmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…