Bebek Beslenmesi beslenme problemi-iştahsızlıkk lütfen yardımmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

msp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
661
53
118
benim 6 aylık bi kızım var tek göğsümden besleniyo ve en fazla emdiği 5 dkönceden cici bebe muhullebi çok iştahlı yiyordu şimdilerde ise ağzını kitliyo ve yemek istemiyo 1 aydır da doğru düzgün kilo almadı geçenlerde doktora götürdüm kan tahlili ile idrar istedi kan temiz çıktı ama küçük hanım çişini hep dışarı kaçırdığı içn veremedik doktor vitamin ve kabızlık için şuruplar verdi....Önerebileceği bir mama sordum oda SMA GOLD onu önerdi ama kızım biberonda almıyozorla ağlaya ağlaya kaşıkla vermeye çalışıyorum siz annelere sormak istediğim önerebileceğiniz bebeğimin sevebileceği bir mama var mı:26::26::26::26:

bu kavonozdaki meyve salataları varya onlarıda ayıla bayıla yemiyo (bebelac-hero baby)yarısını bi yarısını bi yiyo

yardımcı olursanız çok sevinirim çok üzülüyorum bu durumaaaaa

cevaplarınızı bekliyorumm lütfennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…