- 17 Eylül 2010
- 366
- 99
- 323
Kızlar merhaba; cuma günü diyet listemi aldım . benım boyum 1.70 kilom 80
benimle aynı beden kitle indeksine sahipseniz hadi hep beraber zayıflayalım .aynı beden kitle indeksi diyorum çünkü diyetim 1600-1700 kcal . bazınız cıdden 1200 kcal ıle kılo verırken bıraz daha toplularımız 1700 ıle bıle verebılıyor
oncelıklı amacım burda dıyetısyenımın bana yaptıgı gıbı yemeyi ogretmek olucak .bır tane ornek menu yazacagım sonrasını hep beraber evdekılerle kendımız olusturacagız çok kolay gorunuyor degıl mı 
hadi kızlar birbirimize yardımcı olalım ki şevkimiz kırılmasın . bugun akşam yazmaya başlıyacagım besınlerle ılgılı ogrenmemız gerekenlerı .cunku suan sehır dısındayım listeye bakmadan konusmak ıstemem . hep beraber burda uygulayıp dneyımlerımızı yazacagız . ha bu arada ayda 4-5 kılo verdıren bır dıyet olucak .cok fazla yuklenmeyelım dedı dıyetısyenım zor gelıpte yarıda bırakmayım diye . şimdiden hepımıze bol sanslar sızlerı sevıyorum kızlar . yapabılırız. bu azım ve ıstek hepımız de var hadı onu dısarıya cıkaralım

hadi kızlar birbirimize yardımcı olalım ki şevkimiz kırılmasın . bugun akşam yazmaya başlıyacagım besınlerle ılgılı ogrenmemız gerekenlerı .cunku suan sehır dısındayım listeye bakmadan konusmak ıstemem . hep beraber burda uygulayıp dneyımlerımızı yazacagız . ha bu arada ayda 4-5 kılo verdıren bır dıyet olucak .cok fazla yuklenmeyelım dedı dıyetısyenım zor gelıpte yarıda bırakmayım diye . şimdiden hepımıze bol sanslar sızlerı sevıyorum kızlar . yapabılırız. bu azım ve ıstek hepımız de var hadı onu dısarıya cıkaralım