Besin Değişimlerini Öğrenerek Zayıflama Deneyimlerimiz

mne19

hepimiz olan bir
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
366
99
323
Kızlar merhaba; cuma günü diyet listemi aldım . benım boyum 1.70 kilom 80 :14: benimle aynı beden kitle indeksine sahipseniz hadi hep beraber zayıflayalım .aynı beden kitle indeksi diyorum çünkü diyetim 1600-1700 kcal . bazınız cıdden 1200 kcal ıle kılo verırken bıraz daha toplularımız 1700 ıle bıle verebılıyor :5: oncelıklı amacım burda dıyetısyenımın bana yaptıgı gıbı yemeyi ogretmek olucak .bır tane ornek menu yazacagım sonrasını hep beraber evdekılerle kendımız olusturacagız çok kolay gorunuyor degıl mı :46:
hadi kızlar birbirimize yardımcı olalım ki şevkimiz kırılmasın . bugun akşam yazmaya başlıyacagım besınlerle ılgılı ogrenmemız gerekenlerı .cunku suan sehır dısındayım listeye bakmadan konusmak ıstemem . hep beraber burda uygulayıp dneyımlerımızı yazacagız . ha bu arada ayda 4-5 kılo verdıren bır dıyet olucak .cok fazla yuklenmeyelım dedı dıyetısyenım zor gelıpte yarıda bırakmayım diye . şimdiden hepımıze bol sanslar sızlerı sevıyorum kızlar . yapabılırız. bu azım ve ıstek hepımız de var hadı onu dısarıya cıkaralım :52:

bu arada kızlar spor salonuna gidemeyenlerimiz için çok beğendiğim bir bayanın pilates videolarını da paylasabılırım burdan .sorunlu bolgelerımızı belırleyıp ona yonelık vıdeolar paylasayım boylece hepımız sonucları hızlı bır sekılde gorelım

BEN Diyet yapamıyorum. Ne iradem elveriyor ne de eşim bırakıyor. İlla her şeyi beraber yiyecez. Bensiz içine sinmiyor. Gece gece zorla tost yedirdi bana hem de aç olmamama rağmen. Kendi acıkmış benim de canım çekmesin diye. zaten ben ondan habersiz ekmeği yemeği azalttım. :D yine de arada kaçıyor.

Sizin diyet listenizi ve vereceğiniz tavsiyeleri merak ettim. Elimden gelen katılımı yapacam. Beden ölçülerimiz yakın çünkü.Başlığınızı takip edeceğim

merhaba yaşım 40 bugün tartı 79,97 gösterdi. boyumda 1,70 inan kocalarımız bile benzeşiyor. Oda bensiz birşey yemez. Seninle zayıflamaya varım.
Birde belirtiyim devlet kurumunda çalışıyorum.senden haber bekliyeceğim...Şimdiden heycanlandımmm. İnşallah muavvak oluruz.

evet bayanlar ben geldimm . bana destek olucak olmanız ınanın benı cok sevındırdı . oncelıkle besın degısmlerınden bahsedecegım sızlere . benım dedıgım gıbı dıyetım 1700 kcal zayıflatıcı dıyet . beslenme kılavuzumun fotograflarını .hangı besının neyın yerıne gectıgı belırten tablolarımı fotograf olarak yukleyecegm bırazdan . sımdı gelelım besın degsımlerımıze . daha dogrusu besın degısımlerıyle beraber kendımızde olan degısımleree :16:
günlük 2 su bardağı süt değişimimiz var .(2 su bardagı süt değişiminde neler yıyebılcegımızı yukleyecegım fotograflarda goreceksınız .olurda fotografları acamayan olursa bana ıletsın ben burdan hepsını tek tek yazacagım .)
3 yumurta buyuklugunde et değişimimiz ; 8 yemek kaşığı sebze değişimimiz, 2 porsıyon meyve değişimimiz, 4 tatlı kaşığı yağ değişimimiz ve 11 ekmek değişimimiz var ... amman dıkkat ,11 ekmek degısımı 11 dılım yıyeblırım oleyy dıye algılanmasın tablolarda neyın kac dılım ekmek yerıne gectıgını gorecegız .
bu tablolardakı degısımlerle gunluk beslenme planımızı kendımız yapacagız . beslenme kılavuzumdakı her sayfayı yukleyecegım .kafanıza takılan bırsey olursa mutlaka sorun dıyetısyenımlede ırtıbata gecerım . hadı kızlar zayıflıyoruzzz .güzelliğimizi yenıden keşfetme zamanı :nazar:

$Fotoğraf1101.webp$Fotoğraf1102.webp$Fotoğraf1103.webp$Fotoğraf1105.webp$Fotoğraf1109.webp$Fotoğraf1114.webp

merhaba mn19.ben de katılmak istiyorum.daha önce takip ettiğim bir topik vardı.ama hareket,bağlılık yoktu.o yüzden bıraktım.inşallah burada ,istediğim birlik ve beraberliği bulabilirim.1.69 boy ve 67 kilo.hedefim 60.bu değişim dediğin de nedir?ayrıntılı anlatır mısın?verdiğin fotolar çok net değil canım..aslında keşke hepsini yazabilsen :26:

merhaba mn19.ben de katılmak istiyorum.daha önce takip ettiğim bir topik vardı.ama hareket,bağlılık yoktu.o yüzden bıraktım.inşallah burada ,istediğim birlik ve beraberliği bulabilirim.1.69 boy ve 67 kilo.hedefim 60.bu değişim dediğin de nedir?ayrıntılı anlatır mısın?verdiğin fotolar çok net değil canım..aslında keşke hepsini yazabilsen :26:

canım bunların hepsini tarayıcı buldugum an daha net bır sekılde yukleyecegım bunlar ıdareten oldu gelın dıyıpte şevkınızı kırmak ıstmedım . bu degısım deıdıgım sey et yıyelım dedıgımızde et yerıne yıyebılceklerımız . en usttekı yazımı okuduysan gunde neden ne kadar degısım yapmamız gerektıgını yazmıstım . mesela soyle anlatayım gunde 2 su bardagı sut degısımımız var . 2 su bardagı sut ıcebılırsın 2 su bardagı yogurt yıyebılırsın ve 4 su bardagı ayran ıcebılırsın demek oluyor buda . gelelım ekmek degısımıne . 11 ekmek degısmımız var . sen ıstersen gun ıcınde 11 dılım ekmek ye ya da orta kase corbanı ıc 11 degısım ekmekten 1 dılımını düş , 2yemek kaşığı makarna ye 1 dılım ekmegı du , 1su bardagı yagsız patlamıs mmısır ye 1 dılım ekmegı düş . yanı toplamda 11 ekmek degısmınden 3unu corba makarna mısırla harcadık gerıye 8 degısım ekmek kaldı gene bunu ınce dılım ekmek olarak tuketebılırsın ya da degısım tablolarındakı yıyeclerle degıstırerek 11 e tamalyabılrısn . burda rahat ettıren aslında yıyeceklerımızı kendımız secıyoruz .mesela en hosuma gıden sey ,hamburger yedık yemeyelım ama yedık cok canımız cektı :52: bozuldu mu dıyet ? hayır hemen 2 dılım ekmegımızı 2 etımızı 1 yagımızı dusucez ogun yıyeceklerımızden . işte bu bılıncı oturtmak ıstıyor dıyetısyenım bnde bende elımden geldıgınce sızde .bırbırımıze destek olmalıyız cunku ..:16:

canım bunların hepsini tarayıcı buldugum an daha net bır sekılde yukleyecegım bunlar ıdareten oldu gelın dıyıpte şevkınızı kırmak ıstmedım . bu degısım deıdıgım sey et yıyelım dedıgımızde et yerıne yıyebılceklerımız . en usttekı yazımı okuduysan gunde neden ne kadar degısım yapmamız gerektıgını yazmıstım . mesela soyle anlatayım gunde 2 su bardagı sut degısımımız var . 2 su bardagı sut ıcebılırsın 2 su bardagı yogurt yıyebılırsın ve 4 su bardagı ayran ıcebılırsın demek oluyor buda . gelelım ekmek degısımıne . 11 ekmek degısmımız var . sen ıstersen gun ıcınde 11 dılım ekmek ye ya da orta kase corbanı ıc 11 degısım ekmekten 1 dılımını düş , 2yemek kaşığı makarna ye 1 dılım ekmegı du , 1su bardagı yagsız patlamıs mmısır ye 1 dılım ekmegı düş . yanı toplamda 11 ekmek degısmınden 3unu corba makarna mısırla harcadık gerıye 8 degısım ekmek kaldı gene bunu ınce dılım ekmek olarak tuketebılırsın ya da degısım tablolarındakı yıyeclerle degıstırerek 11 e tamalyabılrısn . burda rahat ettıren aslında yıyeceklerımızı kendımız secıyoruz .mesela en hosuma gıden sey ,hamburger yedık yemeyelım ama yedık cok canımız cektı :52: bozuldu mu dıyet ? hayır hemen 2 dılım ekmegımızı 2 etımızı 1 yagımızı dusucez ogun yıyeceklerımızden . işte bu bılıncı oturtmak ıstıyor dıyetısyenım bnde bende elımden geldıgınce sızde .bırbırımıze destek olmalıyız cunku ..:16:

tamam canım.anladım ne demek istediğini.listeyi ilk fırsatta yükle de başlayalım bir an önce.ya da yükleyene kadar zaman geçmesin diye örnek bir liste yaz bir haftalık.yarından başlayalım.salıları bildirim günü olur böylelikle.:40:

tamam canım.anladım ne demek istediğini.listeyi ilk fırsatta yükle de başlayalım bir an önce.ya da yükleyene kadar zaman geçmesin diye örnek bir liste yaz bir haftalık.yarından başlayalım.salıları bildirim günü olur böylelikle.:40:

vakit kaybetmeyelim diye düşündüm su anda işim yok nasılsa pc de yazıp yukleyecegım bı yarım saate hazır olurlar . ha bu arada bır topıcten de alkalı dıyetı takıp edıyorum , orda yazan bazı seylerıde uyguluyorum orayada bır bak ıstersen

vakit kaybetmeyelim diye düşündüm su anda işim yok nasılsa pc de yazıp yukleyecegım bı yarım saate hazır olurlar . ha bu arada bır topıcten de alkalı dıyetı takıp edıyorum , orda yazan bazı seylerıde uyguluyorum orayada bır bak ıstersen

sağol canım.hemen bakıyorum.:34:

canım ben çıkıyorum.yemek yapmam lazım.akşam girer nete alırım listeyi .yarın başlarız inşallah .kolay gelsin sana .görüşürüz..:46:

pek ilgilenen olmadı benımle ama benım yarın bır haftam doluyor sporla bırlıkte farklar ortaya hafıften cıkmaya basladı sabah ac karna tartılıyorum her hafta sonu tartılacagım bakalım yarın kac kılo cıkıcam

pek ilgilenen olmadı benımle ama benım yarın bır haftam doluyor sporla bırlıkte farklar ortaya hafıften cıkmaya basladı sabah ac karna tartılıyorum her hafta sonu tartılacagım bakalım yarın kac kılo cıkıcam

Slm, epey zaman geçmiş sonuçlar nasıl?

Back
X