- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
- Konu Sahibi minikbebegim9640
-
Zekai tahire goturecegiz yarin alerji testi istendi bugn de gotrdk baska bir hastahaneye surup verildi alerji testi dediler. Bilemiyorm iyi yerlere goturmeye cabaliyoruz umarm hemen gecerBesin alerjisi ciddi bir sağlık sorunu, çocugunuzu bir uzmana götürüp durumu anlatın lütfen. Sadece evde yapacağınız şeylerle alerjinin boyutunu tam anlayamazsınız ve ayrıca eğer et alerjisi varsa asla yememesi gerek. Lütfen bir uzmandan yardım alın, testleri tahlilleri yaptırın
Evet su tuketilmesi iyi oluyormus. Sizde hâlâ devam ediyor mu hic gecmeyecek miymis bu peki? Bi surul verildi bugn bakalm zekai tahir hastahanesi iyi oradn randvu aldk yarin icin ne yapilacak bakalm orda size de gecmis olsnGeçmiş olsun. Alerji çok basite alınacak bir şey değil. Krem, ilaç ve en son haftalık iğne tedavisine kadar giden bir süreç olabiliyor. Bende hayvansal ürünleri seviyorum fakat bende yüksek ateş ve ateş yüzünden derimde kızarıklık, kaşıntı ve pul pul dökülme yapıyor. Hatta istiğfar etmezsem hayatımı olumsuz etkiliyor. O zamanlarda doktor ilk olarak bol su tüket demişti. Ama tahlil yaptırın lütfen bunu gözardı etmeyin. Evde kendi başınıza bugünlük bir çözüm bulabilirsiniz belki ama alerjik reaksiyonlar insan hayatı boyunca devam ediyor.
Teşekkür ederim. Bana iğne tedavisi iyi gelmişti. İstiğfar olayım geçmişti. Sonra ilaç tedavisine devam ettim. Kaşıntım başlayınca direk ilacımı içiyorum. 32 yasında hala devam ediyor ama onunla yaşamayı öğrendim.Zekai tahire goturecegiz yarin alerji testi istendi bugn de gotrdk baska bir hastahaneye surup verildi alerji testi dediler. Bilemiyorm iyi yerlere goturmeye cabaliyoruz umarm hemen gecer
Evet su tuketilmesi iyi oluyormus. Sizde hâlâ devam ediyor mu hic gecmeyecek miymis bu peki? Bi surul verildi bugn bakalm zekai tahir hastahanesi iyi oradn randvu aldk yarin icin ne yapilacak bakalm orda size de gecmis olsn
Yas olayindn igne tedavisi galiba kuck olunca dha zorumarm gecici olur bizimkide alerji testi icn kan alindi bugn cuma belli olacak hrsey bkalm hyrlisi.Teşekkür ederim. Bana iğne tedavisi iyi gelmişti. İstiğfar olayım geçmişti. Sonra ilaç tedavisine devam ettim. Kaşıntım başlayınca direk ilacımı içiyorum. 32 yasında hala devam ediyor ama onunla yaşamayı öğrendim.
İnşallah geçici bir durumdur. Alerji değilde o an başka bir şeye stres yapmıştırda olmuştur. Çok geçmiş olsun. Daha çok küçükler. Umarım doktoru hemen tedavi eder.Yas olayindn igne tedavisi galiba kuck olunca dha zorumarm gecici olur bizimkide alerji testi icn kan alindi bugn cuma belli olacak hrsey bkalm hyrlisi.
Stres yapabilecek kdar buyk bilincli bir cocuk dwgl sanmiyorm ama yine de bilemiyorm artk umarm hc bir cocuk hastalanmaz cok zorİnşallah geçici bir durumdur. Alerji değilde o an başka bir şeye stres yapmıştırda olmuştur. Çok geçmiş olsun. Daha çok küçükler. Umarım doktoru hemen tedavi eder.
Aynen öyle canım. Büyüklerin rahatsızlığını anlamak kolayda dile getirebiliyorda küçükler, bebekleri anlamak sorunu çözebilmek daha zor. İnşallah çok çabuk iyileşicekler yaradanım onlara yardım edecektir. Sen de üzme kendini, sıkma canını.Stres yapabilecek kdar buyk bilincli bir cocuk dwgl sanmiyorm ama yine de bilemiyorm artk umarm hc bir cocuk hastalanmaz cok zor
Amin insallahŞifa veren allahım. Ya şafi ismiyle onları hastalıktan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?