beşiktaş mecidiyeköy kpss kursu önerisi lütfen???

derya341986

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
79
0
286
İstanbul
arkadaşlar 2 yıl önce murat dershanelerine kpss kursuna gttm mecidiyeköy şubesinde fakat memnun kalmadım, bu sene tekrar kursa gideceğim bana beşiktaş mecidiyeköyde iyi bir dershane önerirmisiniz lütfen????

bir arkadaşım murat dersanesinin beşiktaş şubesine gitti..bir ton kitap ek kaynak falan verdiler..sınavdanda 88 (p3) aldı..çok memnundu ordan..bir de beşiktaşta karacan akademi var o da iyi diyolar..kadıköydede güzel dersaneler var bu arada..

Son düzenleme:
anlıyorum arkadaşım teşekkür ederim bilgilerin için bende karacanı düşünüyorum beşiktaş veya mecidyeköy ddğin gibi bakalım umarım bu dershanelerfden birine giden ve yorum yapan çıkar

arkadaşlar eğer yol olayını önemsemezseniz ben kadıköyde bir dersane önerebilirim.Bende mecidiyeköyde oturuyorum ama geçen sene yaptığım araştırmalar sonunda kadıköyde çözüm akademi dersanesine gittim. Metrobüsle gitmesi kolay oluyor.Daha öncede adı şanı olan başka bir dersaneye gitmiştim ama çözüm akademinin daha çok faydasını gördüm ve 85 puanla alarak atandım.Bir kere tarih,vatandaşlık,eğitim bilimleri ve matematik derslerine giren hocalarının ders anlatımları çok iyiydi aynı zamanda dersanenin kadrolu hocaları genelde dersanede oluyorlar .Hocalara rahatlıkla gidip bireysel olarak soru sorabiliyorsun zaman ayırıyorlar ve arkadaşça yardımcı olmaya çalışıyorlar bunun dışında da hem ders saati hemde etüt saati diğer dersanelere göre daha fazla.Özellikle tarih ve vatandaşlık hocası teste boğuyor resmen onun testleri dışında başka kaynaktan test çözme gereği duymadım sınavda da tarih ve vatandaşlıktan çok iyi net çıkarmıştım.Matematikte çok zayıf olmama rağmen matematik hocası sayesinde matematikte 15 net civarında matematik yapmıştım matematikçisi de çok çok iyi.Dediğim gibi yol sorun olmayacaksa kadıköy çözüm akademiyi öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…