Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kız demet şener orda doğum yapmamışmıydı kız doktorun kim senin..yoksa teksen çamlıbelmi valla demet şener bile orada doğurduysa iyi bir olsa gerek:)) ya prada ssk geçiyormu ben teksen çamlıbele muane olacaktım bana 230tl demişlerdi ama ssksız
kız demet şener orda doğum yapmamışmıydı kız doktorun kim senin..yoksa teksen çamlıbelmi valla demet şener bile orada doğurduysa iyi bir olsa gerek:)) ya prada ssk geçiyormu ben teksen çamlıbele muane olacaktım bana 230tl demişlerdi ama ssksız
Evet cnm demet şener orda doğum yaptı,teksen beyin hastasıydı,bende o hastaneyi gidiyorum ama bayan dr tercih ettiğim için teksen beye gitmiyorum vallahi ssk geçiyormu bilmiyorum ama ben her aylık kontrolde 150 tl veriyorum ama anladığım kadarıyla bu forumda orayı tercih eden yok:kedi:mafoldumben