Beşiktaş Gönül Davet Salonunu Tavsiye Etmiyorum!

cceylin

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
1.866
6
358
İstanbul
Düğün ve hazırlık sürecini yeni atlatmış biri olarak salon arayan arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum.
Haziran 2014'te Beşiktaş Gönül Davet Salonunda 550 kişilik yemekli düğünümüz yapıldı, bir sene öncesinden nakit şekilde salonun parası teslim edildi, tarih alındı.... Hiç ama hiç aklımıza gelmeyecek bir durum oldu. Takı töreninin bitmesinin ardından 1 saat ancak geçmişti, dolayısıyla işin eğlenceli kısmına yeni yeni geçiyorduk ki...Saat 22:20 gibi sahnede şarkı söyleyen kişi, aile büyüklerinin isteğiyle düğünü burada sonlandırıyoruz şeklinde bir anons geçti! Halbuki ne kız tarafından ne de erkek tarafından gelen böyle bir talep yoktu. Sözleşmeyi imzaladıkları, hemen önlerinde dans eden damada da hiç bir bilgi verilmedi üstelik. Tabi pisttekiler de dahil tüm misafirlerimiz anonstan sonra ayrılmaya başladılar. Misafirlerin karşısında kötü bir imaj çizildiği gibi, bir sene boyunca hazırlandıgımız hayalini kurdugumuz gecemiz de mahvoldu...Şimdi dava açmaya hazırlanıyoruz.
Düğün salonu olarak asla ama asla tavsiye etmiyorum!

geçen süre zarfında bazı gelişmeler oldu.
Gönül davet salonları zincirinin sahibiyle yaptığımız görüşme sonucunda bize çok komik uzlaşma yolları önerildi.
Bir sonraki organizasyonumuzda %30 indirim ( sanki bir daha evleceğiz, yada yakınlarımıza orda düğün yapmalarını tavsiye edecekmişiz gibi....)
Bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorum artık....

Merhaba. 2 ay da 3 düğüne katıldım beşiktaş şb de 2 si yakınımın 1 tanesi de yemek için tester olanı ve kendi düğünümüz için de tutmak üzereyiz. Gayet güzel geçti katıldığımız org. tüm akış ve organizasyon harikaydı hatta orkestrada çok iyiydi. Yapan arkadaşlarımla da düğün sonrası görüştük herkes çok memnun ve bi sıkıntı olmadığını söyledi. 1-2 yerle daha görüşüyorum organizasyona katılacağım sonrasında tekrar yazabilirim görüşlerimi.

siz tesis yalakası mısınız?? yeni üyelik ilk yorum...

sonuç ne oldu canım merak ettim.bir gelişme var mı sakın hakkını almadan pes etme.ver mahkemeye..

tekrar merhaba,
geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Tesis ilerleyen süreçte daha da çirkinleşti ve düğünün sonlandırılmasını aile büyüklerinden birinin istediğini söylediler. Halbuki böyle bir durum söz konusu bile olamazdı ve diyelim ki oldu, damat tarafından hiç kimseye haber verilmeden, damada bile! nasıl olur da böyle bir anons geçilebilirdi ki???

Avukatlarımız ile görüştük, durumu iyice anlattıkhukuki süreç uzun sürüyor malesef. Aldıkları para haram olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…