• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beşiktaş-etiler-levet-sarıyer-istinye-rumeli hisarı-bebek-ortaköy de bebek bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

boxgxaziçi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
122
1
96
İstanbul
Bebek bakımında tecrübeli ve referanslarım var,48 yaşındayım 15 yıllık bebek bakıcısıyım
şimdiye kadar 4 ailenin bebeğini büyüttüm...

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz daha önce Bodrum'da ve Üsküdar'da bebek bakıcılığı işi aramışsınız. Bir de Aydın'da bahçe aramışsınız. Son iki yıl içinde bu kadar sık yer değiştirmeniz ilginç. Yoksa kendiniz için iş aramıyorsunuz da aracılık mı ediyorsunuz?
Üstelik mesajlarınızda mail adresi vermek yasak, diğer konunuzda da var mail adresi.

eşim emekli olduğunda aydından bahçe aldık,hala duruyor,
bodrumda ikamet ediyoruz(bu güne kadar) ama 21 yaşında bir oğlum var o işi dolayısıyla
anadolu yakasına (yavuztürk) e yerleşti,bizde onun yanına gelecektik ama
evlendirmeye karar verince bizde benim büyüdüğüm muhite (rumeli hisarı) yerleşmeye
karar verdik ve oradan ev tuttuk.... :))

biraz uzunca oldu ama eminim merakınız giderilmiştir...

eşim emekli olduğunda aydından bahçe aldık,hala duruyor,
bodrumda ikamet ediyoruz(bu güne kadar) ama 21 yaşında bir oğlum var o işi dolayısıyla
anadolu yakasına (yavuztürk) e yerleşti,bizde onun yanına gelecektik ama
evlendirmeye karar verince bizde benim büyüdüğüm muhite (rumeli hisarı) yerleşmeye
karar verdik ve oradan ev tuttuk.... :))

biraz uzunca oldu ama eminim merakınız giderilmiştir...

Merakımdan sormadım. Ben de 15 aylık bir bebek annesiyim ve söz konusu bir bebeğin emanet edilmesi olunca karşınızdaki kişiyi daha iyi tanıma ihtiyacından dolayı profilinize baktım. Çok doğal olarak. Konularınızı da üst üste görünce herkeste olacağı gibi ben de bir soru işareti oluştu. Neyse, allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi ve bir şekilde bebeklerini başkalarına emanet etmek zorunda olan tüm anne babaları. Her iki taraf için zor ve hassasiyet isteyen bir süreç.
Aslında tam da bu yüzden siz bütün konularınızla ilgili derli toplu bir açıklama yapıp, iş talebinizi daha özenli dile getirriseniz insanların da kafasında soru işareti oluşmaz.
Kolay gelsin size.

haklısınız aslında ama bu site iş aramaktan başka insanlarla
paylaşım yapabildiğimiz bir yer olduğundan
diğer paylaşımlarım konusunu dile getirme gereği duymadım...
elbette her anne bebeğini emin ellere emanet etmek ister,
her ne kadar buradan iş görüşmeleri yapılsada yüz yüze görüşmeden kimse
iş akdi yapmaz,zaten yüz yüze görüşüncüde hem önsezilerinizle hemde
gerekli bilgileri edinir her iki tarafta diye düşünüyorum
ilginize teşekkür ederim...

danışmanlık şirketinden aradılar ilk defa gittim
5-6 bayan toplanmış bekliyoruz,bebek annesi gelecek görüşeceğiz
beklerken bilirsiniz biz hanımların sessiz oturması mümkün değil
başladılar lakırtıya
amanallahım neler duyyorum,kadın yıllarca temizlik işi yapmış,artık birazda bebek bakıcılığı yapacağım diyor
bebek bakıcılığı bu kadar basitmi
işin garip tarafı o hanımla yıllardır bebek büyütmüş insanı yanyana beğeniye sunmaları
birdaha danışmanlık şirketine asla gitmem...

istanbul avrupa yakasında bebek bakıcısı arayan yokmu?

9 aylık bir bebeğim var ve Kağıthane de ikamet ediyorum.Bebeğimle ilgilenecek tecrübeli,eğitimli birini arıyorum.Evden çalışmayı planladığım için bende evde olucam.
Aradığımız bir başka özellik de bakıcının kesinlikle sigara içmemesi.
Maaş beklentinizi ve deneyimlerini özelden yazarsanız sevinirim.

Back