Bebek İkinci El beşik koruma ve park yatakı aranıyor

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
merhaba bir yakınımın 1 ay sonra doğacak oğlu için beşik koruma seti (bebek kafasını vurmasın diye konular şeyler var ya) ve park yatak arıyorum hediye olacağı için temiz lekesiz ürünler tercih edilir satmak isteyen varsa bekliyorum

Park yatak kirmizi dusunurseniz bende cok temiz kraft 504 var kirmizi renk paek yatak korumasini da ben hediye verecegim istanbuldayim

bendeki bu şekilde hiç kullanmadım paketini şimdi resim çekmek için açtım. 1 büyük parçası birde küçük parçası mevcut.

Park yatak kirmizi dusunurseniz bende cok temiz kraft 504 var kirmizi renk paek yatak korumasini da ben hediye verecegim istanbuldayim

merhaba fiyatı nedir ve neredesiniz

Resmi ekledim tertemizdir

resim göremedim yatağın fiyatı nedir

merhaba fiyatı nedir ve neredesiniz

resim göremedim yatağın fiyatı nedir

Yatagi 190 tlye kargo aliciya ait olmak uzere veriyorum mail adresi verirseniz resim gonderebilirim yatagin orjinal resmi var evimi tasdgm icin yatak katli duruyo ama her turlu garantisini veriyorum cunku kizlaeim 1 aydan fazla yatmadilar

20tl ye gönderirim..
sinoptayım ben.

Merhaba bize iki uzun iki kısa parçalı olan lazımmış iki yan bir de baş ve ayak için yine de teşekkürler

Yatagi 190 tlye kargo aliciya ait olmak uzere veriyorum mail adresi verirseniz resim gonderebilirim yatagin orjinal resmi var evimi tasdgm icin yatak katli duruyo ama her turlu garantisini veriyorum cunku kizlaeim 1 aydan fazla yatmadilar

evresee@hotmail.com

Ebruzeynep mail geldi fakat cevap atamıyorum mailde hata var son fiyatınız ne olur elden alsak hediye alıcaz biz ucuz bileyler bakıyorduk

Kucukcekmecedeyim elden alabilirsiniz ama fiyatim son cunku bir cizigi dahi yok ayrica aldigim koruuuculari hediye edicem sirf onlar 90 tl idi zaten karar sizin

Kucukcekmecedeyim elden alabilirsiniz ama fiyatim son cunku bir cizigi dahi yok ayrica aldigim koruuuculari hediye edicem sirf onlar 90 tl idi zaten karar sizin

Tabi ki canım haklısın sen de eğer karar verirsek geri dönüş yaparız teşekkürler

park yatak ihtiyaç varsa hala bende satıyorum
uyku seti kenar korumalıkları ile birlikte artı alt açma seti hepsi beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…