- 23 Ocak 2012
- 194
- 2
- 68
- Konu Sahibi SonBahar0108
-
Nasıl yapsak resim görmeden alamam whatsapp numaramk özelden versem oradan atar msnz? Bir de ölçüleri nedir?Bende var ama resim yukleyemedim.Bambi cizgifilim desenli.temiz kullanilmistir
Peki ölçüleri nedir 60*120 ye uygun mu :)Canım bende bu var.Temiz kullanılmış.30 tl olur.Ayak ve baş koruması,2 adet yan korumalar ve yorganı var.Foto ters oldu kusura bakma.Eki Görüntüle 1297495
Renkli çizgili bir tane var o mu? Birkaç tane net fotoğraf görebilir miyim mümkünse?Bendede var ikeadan almistim yesil krem 17 tl ye yani yari fiyatina verebilirm
Evet 60*120 ölçüleriPeki ölçüleri nedir 60*120 ye uygun mu :)
Size özel mesaj atıyorumBizde de bu var. Hiç Kullanılmadı. 25 TL kargo sizden.
Anlayamadım baş koruma en 75 derken derinlik mi 75 yoksa boy mu? Bir de fiyat nedir ve kargoyu kim ödeyecek :)Bende bu var erkek bebek için.
2 kenar: boy 120 cm
baş koruma: en 75 cm
yorgan: 80*130 cm
Eki Görüntüle 1298416
Simdi yazdigimi okudumda 17 tl nin yarisi degil 17 tl ye verebilirm 35 e aldim :)
Kargoyu ben mi ödeyeceğim :)Canım bende bu var.Temiz kullanılmış.30 tl olur.Ayak ve baş koruması,2 adet yan korumalar ve yorganı var.Foto ters oldu kusura bakma.Eki Görüntüle 1297495
Kargo sizden.Kargoyu ben mi ödeyeceğim :)
Kargo sizden.
İstanbulun neresindesnz?Simdi yazdigimi okudumda 17 tl nin yarisi degil 17 tl ye verebilirm 35 e aldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?