Beşik giydirme

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Ustalar merhaba:) ben bambu tarzı beşikler oluyor ya onların 2.ellerinden arıyorum. ama madem ustalar var burda sormak istiyorum. o tarz giydirmeleride yapıyormusunuz. birçok çeyizci fahiş fiyatlar istedi. o yüzden 2e. arıyorum. henüz bulmuş değilim. ama o tarz dikimleriniz var ise sizlerden fiyat duymak istiyorum. dönüşlerini bekliyorum

hatta fikriniz olması açısıyla bir örnek sunuyorum. giydirme bu tarz yada bu tarza yakın olmalı.

bende aynı şekilde 2,el sepet beşik arıyorum giydirmesi için gelinlikciden fiyat aldım malzeme dahil dikimi 100-150 dedi diktircem ama beşik bulamıyorum

bende aynı şekilde 2,el sepet beşik arıyorum giydirmesi için gelinlikciden fiyat aldım malzeme dahil dikimi 100-150 dedi diktircem ama beşik bulamıyorum

nası ya dikimine o fiyatmı verdiler. canım bana o gelinciğin numarasını verirmisin. ayy bizim burda 400e dikiyorlar. o yüzden bende giydirmeli araıyorum. teli verirsen birde ben görüşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…