• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beşik giydirme

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Ustalar merhaba:) ben bambu tarzı beşikler oluyor ya onların 2.ellerinden arıyorum. ama madem ustalar var burda sormak istiyorum. o tarz giydirmeleride yapıyormusunuz. birçok çeyizci fahiş fiyatlar istedi. o yüzden 2e. arıyorum. henüz bulmuş değilim. ama o tarz dikimleriniz var ise sizlerden fiyat duymak istiyorum. dönüşlerini bekliyorum

hatta fikriniz olması açısıyla bir örnek sunuyorum. giydirme bu tarz yada bu tarza yakın olmalı. $537347_629603790388800_1081128925_n.jpg

bende aynı şekilde 2,el sepet beşik arıyorum giydirmesi için gelinlikciden fiyat aldım malzeme dahil dikimi 100-150 dedi diktircem ama beşik bulamıyorum

bende aynı şekilde 2,el sepet beşik arıyorum giydirmesi için gelinlikciden fiyat aldım malzeme dahil dikimi 100-150 dedi diktircem ama beşik bulamıyorum

nası ya dikimine o fiyatmı verdiler. canım bana o gelinciğin numarasını verirmisin. ayy bizim burda 400e dikiyorlar. o yüzden bende giydirmeli araıyorum. teli verirsen birde ben görüşeyim

Back