Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Beşiğe yatak bariyeri? Yardım lütfen

Mavipatikk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
388
225
29
Merhaba arkadaşlar bebeğim 14 aylık kendi odasında beşiğinde yatıyor beşiğin bir kenarı duvarla bitişik diğer kenarı boşluğa bakıyor artık yavaş yavaş aşağı sarkmaya başladı. Yatak bariyeri araştırdım genelde 2 çeşit var biri yatağın altına kıstırılan çeşitten diğeri de klipsli yatak kenarina tutturulan çeşitten. Yatagin altına geçirmeli olanı alırsam bariyer kısmının çoğu besik parmaklık hizasında kalacak 4-5parmak yükselecek en fazla. Bizimkine engel olmayabilir :) o yüzden klipsli tutturulanlardan almalıyım araştırdım yatak kenarı 18-25mm'e kadarda tutar yazıyor açıklamada. Bizimki 28mm satıcıya sordum tutmaz diyor ne alacağımı şaşırdım acaba ucu ucuna tutar mı bilemedim kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
Not: Henüz tek kişilik yatağa geçiremem ev müsait değil 3-4 yaşına gelince suan oturdugumuz oturma odamızı boşaltıp orayı ogluma çocuk odası yapacağız şimdi kullandığı bebek odası öylece kalacak 2. Çocuk için.
Ayrıntılı olmasi için görsel ekledim.

Ben marangoza gidip kendim bariyer yaptırmıştım. Uygun uzunluk ve yükseklikte mdf parçasının iki ucuna ayak gibi uzunlamasına parça monta ettirdik. Tek yapmak gereken parçayı yatağa geçirmek. Bu şekilde parçayı istediğim zaman kolayca çıkarıp takabiliyorum hem de çok sağlam.
Eve geçince fotoğrafını çekip yüklerim.
Yaptırdığım parçaları şimdi tek kişilik yatakta da kullanıyorum.

Son çare ben de öyle düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için aşağı yukarı ne kadar tuttu ilden ile farkeder de ortalama merak ettim

5 yıl önce yaptırmıştım fiyatını hiç hatırlamıyorum.
Eklediğiniz fotoğralar başta görünmemişti. Soldakinden yaptırdım aslında ama alt tarafındaki vidaları yok. Hiç problem olmadı bizde.
Çocuğun yatağına göre yaptırabilirsiniz.

Kafamda canlandı direkt geçirmeli yaptırmışsınız tam ölçülü şekilde. Bi konuşayım bakalım marangoz ile sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…