- 24 Ekim 2018
- 388
- 225
- 29
- Konu Sahibi Mavipatikk
Merhaba arkadaşlar bebeğim 14 aylık kendi odasında beşiğinde yatıyor beşiğin bir kenarı duvarla bitişik diğer kenarı boşluğa bakıyor artık yavaş yavaş aşağı sarkmaya başladı. Yatak bariyeri araştırdım genelde 2 çeşit var biri yatağın altına kıstırılan çeşitten diğeri de klipsli yatak kenarina tutturulan çeşitten. Yatagin altına geçirmeli olanı alırsam bariyer kısmının çoğu besik parmaklık hizasında kalacak 4-5parmak yükselecek en fazla. Bizimkine engel olmayabilir :) o yüzden klipsli tutturulanlardan almalıyım araştırdım yatak kenarı 18-25mm'e kadarda tutar yazıyor açıklamada. Bizimki 28mm satıcıya sordum tutmaz diyor ne alacağımı şaşırdım acaba ucu ucuna tutar mı bilemedim kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
Not: Henüz tek kişilik yatağa geçiremem ev müsait değil 3-4 yaşına gelince suan oturdugumuz oturma odamızı boşaltıp orayı ogluma çocuk odası yapacağız şimdi kullandığı bebek odası öylece kalacak 2. Çocuk için.
Ayrıntılı olmasi için görsel ekledim.
Not: Henüz tek kişilik yatağa geçiremem ev müsait değil 3-4 yaşına gelince suan oturdugumuz oturma odamızı boşaltıp orayı ogluma çocuk odası yapacağız şimdi kullandığı bebek odası öylece kalacak 2. Çocuk için.
Ayrıntılı olmasi için görsel ekledim.