Öncelikle böyle bir konuya yer verildiği için teşekkür etmek istiyorum, gerçekten hızla büyüyen miniklerimizin özenerek onca paralar saçarak aldığımız eşyaları sadece 1-2 kullanımla ellimizde kalmakta ,bazılarını eşe dosta versekte kimilerini satarak veya takas yoluyla değiştirmek hem bütçemize katkı sağlayacak hemde ihtiyacımızı giderecektir. Benimde elimde kızıma özenerek alınan bir beşik bulunmakta doğduğundan beri sadece 1 ay kullanabildi nedeni ise ayakta sallamaya çok alıştırdık ve sonrada ayaktan indirince doğrudan yatağımızda uyuttuk böylece o güzelim beşiğine bir türlü alışamadıİsteyenler mesaj yoluyla bana ulaşabilir fiyatı görüşebiliriz veya şu an ihtiyacım olan ev tipi ana kucağı veya mama sandalyesi ile değiş tokuş yapılabilir
Teşekkürler
Eki Görüntüle 317960 Eki Görüntüle 317959
Merhaba wwprensesww, özel mesaj atamadım
sorduğun soruların cevabını buradan yazıyorum;
Beşik oldukça güvenli , beşiği sabitleme çubuğu mevcut çubuk takıldığında beşik sallanmıyor ama insanın içi hep tedirgin oluyor haklısın benimde öyle olmuştu ama çubuğa birde lastik takarak daha da güvenli olmasını sağlıyordum
Beşiğin yatağı, bir adet beyaz çarşafı, yatak örtüsü, yan kenar örtüleri ve cibinliği mevcut hepsi birlikte takım satılacak
Beşiğin piyasa değeri böyle takım olarak 500 TL ama benim satış fiyatım 280 TL olacak kargo ücreti alıcıya ait (İzmitte oturuyorum)
Kar amacıyla satmıyorum bu fiyatı belirlememdeki sebep benimde ev tipi ana kucağı veya mama sandalyesi alacak olmam:))
İlgin için teşekkürler, düşünürsen detayları konuşabiliriz ...
Merhaba wwprensesww,
Beşiğin devrilmesi mümkün değil bunu beşiği görerek anlayabilirsiniz , ama bebek 5-6 aylık olduğunda sabitleme çubuğu takılmadan yanlız bırakmamak gerekir .
İçinizin rahat edeceği şekilde karar vermelisiniz tabiki teşekkürler...
kaç yaşa kadar kullanılıyor ve katlnıyor mu kullanış çok önemli
merhaba yojimbo,
mesaj atamıyorum uyarı veriyor, beşik hala satılık ,yatağı tekstil takımı cibinliği hepsi mevcut, kargo ücreti sana ait olursa 200 tlye verebilirim
şimdiden hayırlı, sağlıklı doğumlar
Merhaba,
Beşiği sattınız mı?[/QUOT
Beşik hala satılıktır. İlgilenirseniz başka resimde gönderebilirim...
Tam böyle birşey bakıyorum ama istanbul a kargo ücreti neredeyse beşiğin fiyatı kadar tutuyo malesef
Beşik hala satılıktır.....