beş yaş küçük erkek arkadaş

Bence gayet uygun. Erkek arkadasi adayinin sorun yapmadigindan eminseniz, problem yok bence.

Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.

O zaman sıkıntı yok. Benim en yakın arkadaşım 6 yaş büyük birisi ile evlendi adam 29 o 35 yaşında hiç sıkıntı yaşamıyorlar. Zaten arkadaşım yaşını göstermiyor. Bu sitede birisi vardı kim hatırlayamadım kv ve kp arasında 10 yaş varmış :)

zaten erkeklerin kafası 5 yaş küçük çalışıyo.5 yaşda sen büyüksün.10 yaş ziyan .

Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.

O zaman olur. 28 ile 33 arasında pek bir fark yok yaş grubu olarak hemen hemen aynı dönemde büyümüşler :) benim annem babamdan büyük 35 yıllık evliler. Burada bazı insanların tuhaf bakış açıları yok annem kendini hiç bir zaman yaşlı hissetmedi. 5 yaş ile yaşlı mı hissedilir ne garip insanlar var ya.
sanki 15 yaş var gibi konuşuyorlar. Hiç bir şey olmaz bence denemeye değer.

Benim eşimde benden 4 yaş küçük 20 li yaşların sonlarında olursa erkek ( 27yaş ve yukarsı )sorun olmuyor .. Umarım mutlu olursun canım şimdiden hayırlı olsun

aslında bende de aynı sorun var,
şimdi aynı konu üzerinde bir başlık daha açmayayım, siz bana da bir akıl verin,
Şimdi erkek arkadaşım 25 ben 30 yaşındayım,
kafam karışık ne yapsam diye,
hazır daha yeni başlamışken onu da kırmadan bıraksam ikimiz için daha mı hayırlı olur,
yoksa bu iş olur mu,
allahım kafam çok karışık

bence hiç sorun olmaz zira ikinizde ergen değilsiniz.
görümcem kuzen kendinden neredeyse 10 yaşa kadar küçük kişilerle evlendi bir sorun teşkil etmedi.

Her zaman erkeğin büyük olması taraftarıyım. Hadi 1 yaş neyse ama 5 yaş çok fazla ya...

hepinize çok ama çok teşekkür ederim. evet şimdilik çok iyi anlaşıyoruz ama ne bileyim tedirgin oldum. aklımda hep çevre ne der kaygısı var. Evet bende bugüne kadar hep erkeğin büyük olması taraftarıydım. ama kısmet bakalım. şimdilik sorun yok gibi ama

Benim en yakın arkadaşım evlendi 6 yaş küçük birisi ile ve çok mutlu el üstünde tutuyor arkadaşımı, eşinin ailesi de öyle. Bence yaş farkının önemi yok. Erkeğin büyük olması anlam teşkil etmiyor. Burada görüyoruz evlenenleri kaç tanesinin eşinden küçük? Hatta hiç denk gelmedim bile diyebilirim. Bir de abartmışlar ki yaş farkını yorumları okudum. Derdin kuşak farkı var.

Bende evlenmeden once benden bir yaş küçük biriyle görüşüyordum bende o zaman yasi sorun ettim ama şimdi ki aklım olsaydı hiç yasa takılmazdim.ayrica benim yengem dayim dan yaşca büyük 27 yıllık evliler mükemmel bi evlilikleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…