- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
28 33 olur neden olmasınKusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.
Neden olmasın 33/28 yaş gayet uygun.Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.
o iş olur merak etmeyin.Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.
Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.
zaten erkeklerin kafası 5 yaş küçük çalışıyo.5 yaşda sen büyüksün.10 yaş ziyan .Bugüne kadar sizlerin yorumlarınızı hep takip ettim ve fikirleriniz benim için çok önemli. Başlıkta da belirttiğim gibi benden hoşlananan bir erkek var ama benden beş,yaş küçük. Siz olsanız ne yapardınız. Teşekkür ederim şimdiden
Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.
Bu yaşlarda sorun değil.Kusura bakmayın yoğun çalıştığım için cevap veremedim ben 33 yaşındayım o 28.
bence hiç sorun olmaz zira ikinizde ergen değilsiniz.
görümcem kuzen kendinden neredeyse 10 yaşa kadar küçük kişilerle evlendi bir sorun teşkil etmedi.
Öyle mi dersin
Bu arada konu sahibi konuna kaynak oldum özür dilerim
35-30 sorun olmaz bence. Ergenlik bitmiş olsun da.
aslında bende de aynı sorun var,
şimdi aynı konu üzerinde bir başlık daha açmayayım, siz bana da bir akıl verin,
Şimdi erkek arkadaşım 25 ben 30 yaşındayım,
kafam karışık ne yapsam diye,
hazır daha yeni başlamışken onu da kırmadan bıraksam ikimiz için daha mı hayırlı olur,
yoksa bu iş olur mu,
allahım kafam çok karışık
Bende evlenmeden once benden bir yaş küçük biriyle görüşüyordum bende o zaman yasi sorun ettim ama şimdi ki aklım olsaydı hiç yasa takılmazdim.ayrica benim yengem dayim dan yaşca büyük 27 yıllık evliler mükemmel bi evlilikleri varBugüne kadar sizlerin yorumlarınızı hep takip ettim ve fikirleriniz benim için çok önemli. Başlıkta da belirttiğim gibi benden hoşlananan bir erkek var ama benden beş,yaş küçük. Siz olsanız ne yapardınız. Teşekkür ederim şimdiden