beş yaş küçük erkek arkadaş

crazzy81

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
11
0
Bugüne kadar sizlerin yorumlarınızı hep takip ettim ve fikirleriniz benim için çok önemli. Başlıkta da belirttiğim gibi benden hoşlananan bir erkek var ama benden beş,yaş küçük. Siz olsanız ne yapardınız. Teşekkür ederim şimdiden

siz kaç yaşındasınız? o kaç yaşında ? 18 ile 30 arasında fark var bence

Ask bu olabilir. Tabii cocuk ergenligini atlatabilmisse
Cok yakin arkadasimin esi kendisinden 4 yas kucuk. Deli gibi asik olarak evlendiler, su an da cok mutlular.

Daha bir ilişkiniz bile yok ve bu durum sizi rahatsız etmiş

Bence başlamadan bitirin zira bir kaç ay sonra birisi aaaa senden küçükmüş deyince hata ettim diye düşünecek gibisiniz

Daha aranızda bağ kurulmamış önemseyecek gibisiniz üzülmeyin isterim ilerde

bir sürü tanıdığım insan var yaş farkı olan çok mutlular

eğer yaşınız çok küçük değilse ve karşınızdaki erkek olgunlaşmışsa bazen yaşı büyük erkeklerden daha iyi olabilir :) benim sevgilimde benden küçük :)

Zahmet edip yaşlarınızın kaç olduğunu bari yazsaymışsınız, konu sahibi.

Erkeklerin genel olarak kadınlardan 5 yıl geriden geldiğini düşünürsek kafa yapısı olarak (istisnalardan bahsetmıyorum) aradaki fark 10a cıkar. Ve daha birsürü ayrıntı. Ben ablacım bi skntın olursa ara diye mesaj atar gereklı cevabı vermıs olurdum

Son düzenleme:
Yaşa göre değişir o benim arkadaşım ile eşi arasında 6 yaş fark var olmayacak diye bir şey yok. Erkeğin yaşı önemli.

Ben aynı yaş gurubumda ki kişiyle bile yapamam anlaşamam yanii toy gelir bana..
Bence çok fazla salla gitsin...
Senden 5 yaş BÜYÜK olması daha mantıklı, sen dinle bizi boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…