Meze olarak patates yuvasinda yoğurt soslu havuç yap görüntüsüde zengin duruyor hem.bide biskuvili kakaolu toplar var kürdanli.tarifler mevcut bende.Kızlar selam. Pazartesi yaklaşık 10 kişilik misafirim var da. Kadınlar sadece. Mercimekli köfte, profiterol ve Çin böreği yapmayı düşünüyorum. Yanına ekstra 1-2 tane daha meze gibi tatlı tuzlu bseyler yapasım var. Havuç tarator gibi mesela. Veya şu bisküvili top top pastalar oluyor. Onun gibi ama tam ne yapsam bilemedim. Var mı farklı güzel tarifleriniz? Teşekkürler
Ben yazar ım ordaŞehriyeli salatalardan birini yapabilirsiniz, makarna salatası olabilir. Nefis yemek tariflerinin uygulamasini indirip bakabilirsiniz ben ordan baya tarif deniyorum güzel şeyler var tavsiye ederim
Aaa ciddi mi ne kadar güzelBen yazar ım orda
O uygulama var bende de. Ama farklı bseyler bulamıyorum orda. Şehriye salatası olabilir aslındaŞehriyeli salatalardan birini yapabilirsiniz, makarna salatası olabilir. Nefis yemek tariflerinin uygulamasini indirip bakabilirsiniz ben ordan baya tarif deniyorum güzel şeyler var tavsiye ederim
Evet aslında o patatesli şey de şık durur. Onu da bir düşüneyim. Bisküvili topları yapmam yüksek ihtimal. Çünkü zaten profiterol de top top yaMeze olarak patates yuvasinda yoğurt soslu havuç yap görüntüsüde zengin duruyor hem.bide biskuvili kakaolu toplar var kürdanli.tarifler mevcut bende.
Kereviz tarifi şık durur aslında da daha önce hiç yemedimHavuç taratortan çok daha pratik bir tatifim var, kereviz:)
1 adet kerevizi 1 adet yeşil elmayı rendeleyin.
Süzme yoğurt ve azıcık da mayonezle karıştırın.
Bu kadar:)
Bunu portakalları halka ince dilimler kesip üzerinde servis ediyorum ben.
Bir de arpa şehriye salatam var, arpa şehriyeleri pilav gibi pişirin ve içine istediğiniz şeyi doğrayın.
Yeşil soğan, kırmızı biber, turşu, maydonoz, mısır, tavuk vs.
Bunu arpa şehriye yerine meksika fasulyesi konservesi ile de yapabilirsiniz.
Çok pratikler, 15 dk da hazırlar.
Bi internetten bakayım bunlara. Merak ettim. Teşekkür ederimYoğurtlu tavuklu göbek salata ve şalgamlı bulgur salatası farklı ve lezzetli oluyor tavsiye ederim
Çok lezzetli oluyor.Kereviz tarifi şık durur aslında da daha önce hiç yemedimbilmiyorum ki tadı nasıl
Kereviz bulabilirsem deneyeyim bunu bi. Hep görüyordum ama hiç yapmamıştımÇok lezzetli oluyor.
Ömrümde kereviz yemem ve yemeyen misafirlerim de anlamadan yiyiyor.
Yeşil elma hafif bir ekşilik veriyor, kerevizin tüm acı tadı kalkıyor ortadan yoğurtlu mezeye dönüyor.
Tavsiye ederim:)
Poetakalli kurabiye yapEvet aslında o patatesli şey de şık durur. Onu da bir düşüneyim. Bisküvili topları yapmam yüksek ihtimal. Çünkü zaten profiterol de top top yafarklı bsey yapayım onun yerine
İnternetten bakayım bi nasılmışPoetakalli kurabiye yap
Piyano mu ? İsmi değişikmiş. Bi bakayım internettenCanım piyano pastası yapabılırsın birde zerdeçal lı kurabiye yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?