Beş aylık bebeğimin nefes alıp vermesi dakikada 65 tane

gunes638

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
17
6
16
31
Beş aylık bebeğimin nefes alıp vermesi dakikada genelde 60-65 arasında. Doktorlar bi neden bulamıyorlar. Kısa kısa nefes alıyor ancak sayı olarak fazla alıyor. Normalde ikinci aydan sonra bebeklerin nefes sayısı en fazla 40 olması gerekirmiş. Benim bebeğim baya baya üzerinde. Benim gibi bebeği olan anneler var mı acaba??

Uyurken 54e kadar falan geriliyor akciğer röntgeni de tomografisi de çekildi akciğerlerinde buzlu cam görünümü varmış

önce sma şüphesi koymuşlardı şükür o temiz çıktı şimdi kistik fibrozis testi yapacaklarmış inşallah o da temiz çıkar Allahım Şafi adından şifa versin tüm şifa bekleyen kullarına inşallah

Allah ım inşallah bebeğini sana bagislasin %100 sağlıklı hiçbirşeyi yok demeyi nasip etsin inşallah. Biseyi yoktur Allah 'ın izniyle.

Kistik fibrozis ter testi ile tanisi koyuluyor. Cok kolay bir test. Hemen sonucu çıkıyor. İnşallah temiz çıkar. Hizli solunum dışında bir sikayeti var mi halsizlik gibi

İshal ama hıc halsiz değil aksine aşırı hareketli bide bes kilo zayıf ama boyu baş cevresı falan normalmiş. Ben kendımde küçükken cok zayıfmışım diyorum ama büyüme geriliği var dıyolar kilosundan dolayı. Akciğerlerinde buzlu cam görünümü var dedıler ama bizim ne hırıltımız ne balgamımız hıcbısey yok

İnşallah bişeyı yoktur inşallah kistik fibrozis çıkmaz kimin duasının kabul olacağı belli olmaz lütfen sizlerde dua eder misiniz ??

Yanlis anlamazsan nabzini neye dayanarak olctuler,sundan dolayi soruyorum benim oglumda hafif gogsunde ufleme duydular ekg si cekildiginde kalbinde delik var birde akcigerinde hafif aciklik var dediler, ama bebeklerde zamanla kendiliginden de kapanabiliyormus 6 aylik oldugunda(agustosta) bir daha ekg miz cekilcek İnşallah normal cikar Amincok heyecanlaniyo hiiiik diye ic cekiyor, ama hic bir doktor nabzini olcmedi kafama takildi oyuzden sordum.cok gecmis olsun sizede İnşallah beklediginiz butun testleriniz temiz ciksin İnşallah canı yurekten diyorum

Nabız ve kandaki oksijen miktarını ölçen bi makine var ayağına küçük bişey bağlıyorlar onunla ölçülüyor. Kalp kapakçıgındakı delikse o zamanla kapanırmış her çocukta olurmus genelde. Allahım inşallah tüm şifa bekleyen kullarına Şafi adından şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…