• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş aylık bebeğimde devam eden gaz sancıları

sedef1nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2023
2
1
1
23
Merhaba hanımlar bugün tam bebeğim 5 aylık oldu ilk 3 ay gaz problemi çok şiddetli geçti asla uyumaz 24 saat ağlardı bebeğim şimdi biraz hafifledi ama bebeğim yine eskisi gibi olmasa da gün içinde çok huzursuz ve uykuları da iyi değil bebeğim için çok üzülüyorum sizin bu probleminiz tam olarak ne zaman geçti 🥹

Merhaba hanımlar bugün tam bebeğim 5 aylık oldu ilk 3 ay gaz problemi çok şiddetli geçti asla uyumaz 24 saat ağlardı bebeğim şimdi biraz hafifledi ama bebeğim yine eskisi gibi olmasa da gün içinde çok huzursuz ve uykuları da iyi değil bebeğim için çok üzülüyorum sizin bu probleminiz tam olarak ne zaman geçti 🥹
Belki dişi filan kaşınıyordur bizde diş yerlerini hazırlıyor derler o aylarda

Gaz sancısı degildir canım cunku hareketlendi halliyle diş ağrısı olabilir

Back