Misafir için uygun bir takım ama çokta beğenerek almadım oyüzden içime sinmedi içime sinen bir takım olsun istiyorum aslında resimde yüklediğim takımı çok beğendiğim ama onunda fiyatı baya fazla 4500 tl :S
bunların kenarları altın ıslemelı mı hangı marka hısar falan mı bu?
Yok canım ya ne altını sıradan bir takım işte ama sade ve şık olması çok hoşuma gitti markası Royal Bone China Golden Paisley 100 Parça Yemek Takımı
Sıradan olur mu :) Royal marka piyasada bilinen en iyi Bone china porselen. Modelleri gerçekten çok şık. Ben de misafir için almayı istiyorum ama, çok para ya :)
almış olduğun takım masa örtüsü, aksesuarlarla faln gayet şık durur, misafirlerin de beğendikçe senin daha çok içine siner bu konuda tereddüt etme :) hem bunun sonu yok her seferinde, yenileri de çıktıkça başka bi modeli görüp beğenirsin :)) yeni takıma vericen parayla başka eksiklerini tamamlarsın. ben olsam öyle yapardım:)
bu arada düğün ne zaman? daha vakit çoksa bu konuda kararını sonra da verebilirsin diğer ihtiyaçların, masrafların doğrultusunda. hem daha çok beğenicen modeller de çıkabilir.
Ne yaptın Yekta hala aynı fikir demisin? Bence masraf yapıp yeni bir takım alma misafir için gayet uygun karaca nın takımı
1 yıl olmuş kızyok cnm aynı fikirde değilim karacaya devam :)) günlük yemek takımı aldım 6 kişilik yuvarlak bi tane daha alıcam tmm olucak :))
burdan bakabilirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351
1 yıl olmuş kız
yektaaa gözün aydın dönmüş askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?