Bernardo'dan Çektiğim Nedir!

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
Binbir zorlukla para biriktirip çeyiz setimi 7 ay önce Bernardo'dan aldım. Porselenlerine gerçekten diyecek yok, kaliteliler. Ama çelik tencereler o kadar kalitesiz ki pazardan aldığım çelik tencereler sapasağlam dururken onlar karardı! İçleri kararan tencerelerimin kapakları ve tutma yerindeki yaldızlar soyuldu! Ürünü incelemeye gönderdim ve değişim çıktı, aynı sorun ise şimdi bütün takımda tekrarladı.Mağazaya götürdüğümde iade alamayacaklarını, bunun normal olduğunu ve böyle kullanmam gerektiği söylendi! Ayrıca kahvaltı takımının çaydanlığına ilk su koyuşumda (çay makinesi kullandığım için ateşe koymak kısmet olmadı, sadece sular kesileceği için içine su doldurdum) hemen küflendi. O kadar para verip markanın kalitesine (!) inandığım için müşteri hizmetlerini aradım, onlar da küstah bir tavırla 'istediğimi yapabileceğimi' söylediler. Hayatımda böyle kalitesiz ve pişkin bir firma görmedim! Dandik çin mallarına etiket basıp 10 katı fiyata satmak insanlık mıdır? Vallahi yazıklar olsun, bu para kolay kazanılmıyor hakkımı helal etmiyorum! Ben yandım siz yanmayın kızlar kanmayın bunların süslü mağazalarına, bunlara para kazandırmayalım ki piyasadan defolup gitsinler daha fazla insanı kandırmasınlar!!!!!

Ürünleri alirken buradan kullananlara danistiniz mi? Çünkü bütün mutfak ürünleri tek biyerden alınacak diye bir kaide yok.maalesef de her marka her urun türünde kaliteli değil.çelik de korkmaz ve karacadan şaşmamak lazim.bernardo oldukça pahali bir marka ama sadece porselen de iyi.gerçi hepsi ayni işlevi görüyor düştüğünde kirilmayani icat edilmedik ten sonra o kadar da para dökmeye acikcasi gerek yok.

Araştırdım tabi ama pek olumsuz yorum göremedim uygun fiyata bir kampanya bulunca da aldım. Açıkçası o kadar mağazası olan bir firmadan bu kadar kalitesiz hizmet beklemiyordum. Şikayetvar.com a yazdım ve bana aynı kalitesizlikte saçma sapan bir yorum yazdılar. Okumak isteyenler linke tıklayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bernardo dan bişey alınmaz canım hem çok pahalı hem de o paraya değecek bir kalitesi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…