Kızlar ceyizim icin bernardodan bi takım beğendim ve yanında bicok sey daha almak istiyorum hatta sectim bile alacaklarımı
10 taksit yapacaklarını ve taksitlerin yarısı ödenmeden teslim edemediklerini söylediler
Bende acıp sikayetleri okudum ve pesin ödeyenlerde bile ürün tesliminde gecikmeler olmus 5-6 ay ürünü gelmeyenler ve geldiğinde hasarlı cıkanlar olmus
Bizde acıkcası tedirgin olduk
Daha önce bernardo dan takım alanlar ve böyle sorunlar yaşayanlar varmı? Napsam bilemedim :18::18:
Ben bu markanın ürünlerini hiç almadım ancak çok pahalı olduğunu düşünüyorum.Eksikler o kadar çok ki ona vereceğim parayla başka eksiğimi tamamlarım diyorum.Birde bu siteden okuduğum kadarıyla 2 bin lira verilen tabak takımlarında bile bir sürü sorun çıkmış.Ben göze alamazdım açıkçası.Porselen olarak kütahya,karaca gibi markalar daha iyi geliyor bana.
canım ben günlük yemek takımıma çok özenmiştim eşimle hergün kullanacağımız şey olduğu için bernardo dan çok beğenerek aldım ve kütahya porselenin günlük takımlarına göre 3 kat daha fazla para ödedim üstelik onlara göre parça sayısıda azdı ama o paraya çok çabuk matlaştı bende kasımda evlenmiştim daha bir yıl bile olmadı ve çok pişmanım bir de metal baharat takımlarını almıştım sağlıklı olur bilinen bi marka diye kapaklarından memnun kalmadım tam oturmuyo bunlar benim memnun kalmadığım ürünler bilgin olsun
bernardodan çeyizim için bir sürü şey aldım belirtilen tarihte gönderdiler. fiyat olarak da sık sık kampanyalar yapıyolar bence çok pahalıya gelmiyor kampanya günlerinde.
ben butun ceyiz takimimi karacadan aldim ama bernardodan da cok begendigim modeller vardi,annemi dinledim ve pisman olmadim sanada karaca dan almani tavsiye ederim ,cunku senin cektigin sikintilari bende cektim ve cok arastirdim
Kryozlm ben de yakın bir zamanda Bernardo'nun çeyiz setini aldım. Benim aldığım setin tutarı 2.300 dü.Ve kredi kartında sadece 500 tl lik limit kalmıştı.500 tl sini kredi kartından çektirdik.Geri kalanını da 1 yıl taksit imkanı sağladılar. Biz ürünleri pazar günü sipariş vermiştik.En geç salı günü size ulaşır dediler.Ve dedikleri gibi salı günü yani siparişten 2 gün sonra ürünler elimizdeydi.Ürünleri annemle açıp tek tek kontrol ettik ve hiçbir sorun yoktu. Umarım siz de bir sorun yaşamazsınız
Bernardodan çok şey aldım, 2 gün sonra teslim edildi. bardak takımı almıştım, annem beğenmedi diye gittim değiştirdim fiyatı artmış geri alırken benim aldığım fiyattan değil artmış fiyattan aldılar yani karlı çıktım. Yerine kadeh takımlarından almıştım. Teslimde sorun çıkmasın diye adrese getirmediler, elden teslim yaptılar. Diğer ürünlerde sıkıntı olmadı. Ama kalitesine göre biraz pahalı diyebilirim.