Bernardo Tam Takır Kampanyası ?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar hepinize merhaba bugüm bi avmdeki bernardoya girdim ve çeyiz yapmak istediğimi en uygun bi paketi sordum.. bu ara bernardoda acayip inidirmler var seçtiğim ürünleri ve toplam fiyatını yazıcam size bana yardımcı olabilir misiniz? duyduklarımdan sonra karaca ve bernardoyu kafamdan tamamen silmiştim ( tabak üzerindeki desenler bulaşık makinesinde çıkabilir dediler, karaca tencerelerinin sapları yanabiliyomuş vs) kafamda jumbo hisar ve ar yıldız vardı fakat bugün bernardodan beğendiğim yemek takımı bernardonun en kaliteli takımıymış ve yüzde yüz makineye atabilme garantisi veriyolar çatal kaşık takımları ise 50 yıl garanti paslanmaz fakat jumbo yada ar yıldız ömür boyu garanti veriyo sanırım.. beğendiğim paket aşağıda yorumlarınızı bekliyorumm

Eklentiler

• $çatal-kaşık.png
    111 KB · Görüntüleme: 366
  • $günlük yemek.png
    176,2 KB · Görüntüleme: 367
  • $kahvaltı takımı.png
    126,9 KB · Görüntüleme: 760
  • $tencere.png
    88 KB · Görüntüleme: 227
  • $yemek takımı.png
    214,7 KB · Görüntüleme: 865
love serisinin hem yemek takımını hemde kahvaltı takımını alarak böylelikle duruma göre 12 kişilik kahvaltı olarakta kullanabiliyorum yada çay takımı olarakta kullanabilirim.. pembe tencereler 4 boydan oluşuyo güveç karnıyarık pilav ve tavası sermaik tencere içi de dışıda ve fırına konabilirmiş ayrıca bi fırın kabı almaya gerek yok yani..bunların toplam fiyatı ( peşin ) : 3.381 tl ne dersiniz kızlar? kütahya porselende de yemek takımı+çatal kaşık takımı ( ar yıldız )+çelik tencere takımı ( ar yıldız ) : 2.500 tl idi..

Fiyat olarak bilemeyeceğim de ben günlük yemek takımı modelini pek beğenemedim.

Ama diğerleri çokk güzelll.

Fiyat olarak bilemeyeceğim de ben günlük yemek takımı modelini pek beğenemedim.

Ama diğerleri çokk güzelll.

şirinlik anlamında beni cezbettii aslında ama hani aynı takım alırsam en azından 12 kişilik bi takımım olur diye düşündümm nişanlımu-ın deyişine göre şirinlerin evine benzicek evimiz çok mu çocuksu geldi? annemde öyle diyo ama :26:

Biz ailece Bernardo'dan pek çok ürün aldık bugüne kadar ve memnun kaldık. Silinme gibi bir durum olmadı. Kendi çeyizlerimin önemli kısmını da yine Bernardo'dan aldım.

Misafir yemek takımını ve çkb takımını beğendim. Onlara uygun supla, peçete, peçete halkası gibi aksesuarlarla da tamamlarsan çok şık olur. Günlük yemek takımından pek hoşlanmadım ama genel olarak benim sevdiğim tarz farklı, o yüzden. Mesela çöp adamlı, kalpli takımları da ben sevmiyorum ama onlara da bayılanlar var, biraz zevk meselesi

Sonradan aklıma geldi; seçtiğin çkb takımının sapları biraz ince. Özelikle erkeklerin elinde çok ince kalabiliyor. Almaya karar verirsen bu açıdan bir değerlendir derim :)

Son düzenleme:

tatlım aslında bende günlük yemek takımımı daha ağır desenle bi takım olarak düşünmüştüm kahvaltı takımım cıvıl cıvıl olsun dedim ama bernardodaki satış temsilcisi arkadaş kanıma girdi ikisinide aynı model alırsan 12 kişilik bir takımın olur bu şekilde kullanabilirsin dedi o yüzden arada kaldımm

canım bende yemek takımımı ve kahvaltı takımımı ve hediyesi ckb takımını bernardodan aldım porselen kalitesinin çok iyi oldugunu düşünüyorum ama çelik ürünlerini bilemem 2248 e aldım 500 peşin gerisi elden taksit. aldınmı sen hala kararsız mısın yoksa?
almadıysan tabi tercih meselesi de kırmızı renk olmasını pek sevmedim ben kahvaltı takımının. bunlarda benimkiler begenirsin umarım :) sayfanın linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...nik-uykucunun-ceyizi-kararsizliklari-d-9.html

Son düzenleme:

canım benim henüz almadım ama artık başlıcam nişanlımın askerden gelmesine 4 ay kaldıı yetiştiremicem diye korkuyorum bernardo cidden çok güzel ama korkum bulaşık makinesine atılıp atılmaması yani desenlerinin çıkmasından korkuyorumm çeliklerimi ar yıldız almayı planlıyorum bu arada senin çeyizler bi harika maşallah diyorum Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :))

canım kırmızı kahvaltı ve günlük takımın çok hoşuma gitti cicili bicili diğer yemek takımının modeli çok ağır geldi bana da, arkadaşların yorumlarının aksine...
ben de misafir takımlarının sade ve zarif motiflerden oluşmasından yanayım ama günlük kullanacaklarımın da cıvıl cıvıl olmasını isterim açıkçası...

bernardo da şikayetleri bende duydum az bi fiyatta değil sonuçta
ama çok güzeller :)
misafir takımı hariç bence..çünkü sürekli alma imkanın yoksa moda olanı değil klasik ve sade olanını seç...ben öyle yaptım..zarif,sade,şık..ne kadar abartı olursa o kadar dikkat çeker sonra sıkar fikrimce..
takımlarımı kütahya porselen aldım bulaşık makinesinde de yıkadım kaç kere şimdilik sorun yok...kullaıcı yorumları öçnemli..şikayet sitelerine bi bak derim..şikayet her markada olur ama abartılı ise uzak dur
kahvaltı tak.çok güzel :)) kırmızı iyidir enerji verir iştah açar :))

hepsine bayıldımm misafir yemek takımı cok sık belki düğüne kadar bende değiştirirm bununla bütün ceyimizi bernardodan aldım günlük yemek takımımda love yalnız kahvaltı takımını fark al derim zaten yemek takımın aynısı bol çeşit olsun ablamda bernardodan aldı yemek takımını 4 yıl oldu hiçbişecikler olmadı rahatlıkla atıp yıkıyor makinada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…