bernardo romance yemek takımı

kulis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
1.131
845
323
kızlar bernardo nun romance yemek takımına bayıldım. Müşteri temsilcisi mayıs ayında stoklarda olacağına dair mail attı fakat hala bi ses seda yok birde bi sitede bernardo hakkında bir sürü şikayet okudum. Yani 4-5 ayda gönderilen ürünlerden,kırık parça değişmemesinden,ürünlerin hatalı gelişinden filan. Kafam karıştı vazgeçmek mi gerekir bekleyeyim mi :26: Yakınlarda gidebileceğim bernardo mağazası filanda yok. Baktım kaldım

Bernardonun magazasından aldığım rose garden serisi yemek takımı eve resmen defolu geldi kırıkları söylemiyorum bile.
Kırıkları değiştirdim eve geldim takımı yıkayıp yerleştircem bi baktım tabakların içlerinde siyah noktacıklar iğne deiliği gibi delikler vs vs
En sonunda takımı iade etiim yenisi geldiğinde yenisini almak şartıyla yenisi mayıs sonunda gelir demişlerdi.
Ama şimdi haziran sonu diyorlar..
Mağazadan bire bir görüşme ile bile bana bıkkınlık geldi..
Online alışveriş yapıp zor durumda kalmayın derim ben..
Karşınızda cevap verecek kimse bulamayabilirsiniz gibi geliyor

Yil sonunda romance kahvalri baska bi gunkuk tajim vs vs aldim hicte kutulari acmadim ya suphelendim simdi

10 senedir falan annem ve ablam kullanıyorlar bernardo yemek takımı ve çatal,kaşık,bıçak setini. Gayet memnunuz hiç bir sorun yaşamadık şimdiye dek. Hatta ablam servis tabaklarından birini kırmış sipariş etti geldi yenisi. Ben de çeyizim için herşeyi, yemek takımından tencerelere, ekmek kutusundan tuzluğa kadar bernardodan aldım. Geçen yıl nisan ayında. Mayısta teslim ederiz dediler ama haziran sonu falan geldi. Benim acelem olmadığı için problem etmedim. Ben tavsiye ederim kısacası.

evet en çok şikayette bundan var defolu ürün yollama,teslimatta uzun süren gecikmeler birde satış temsilcileri filan hiç bir konuda yardımcı olmuyormuş. O kadar çok para veriliyo böyle kurumsallaşmış bi marka nasıl böyle hatalar yapar anlamıyorum

Yil sonunda romance kahvalri baska bi gunkuk tajim vs vs aldim hicte kutulari acmadim ya suphelendim simdi

tek tek bak canım inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın:18:

aaa ne güzel inan sadece senden duydum bu memnuniyeti. Ürünlerede bakıyorum çok güzeller yani onları gördükten sonra başka şeyde beğenemiyorum

ben de aldım herşeyimi bernardodan. aldıktan 1 hafta sonra elimdeydi. hepsini tek tek kontrol ettim hiç bir sorun yaşamadım. yorumlardan dolayı tedirgindim ama çok beğenmiştim. romance yemek takımı da almıştım o zaman.

bende her şeyi göze aldım sipariş verdim 1 günde elime ulaştı şok oldum 2 tabak kırık geldi onlarıda 3 gün içerisinde değiştirdiler ürünlerdede çok şükür bi sorun yok

bu markayla alakalı bnm arkadaşımda baya problemler yaşamıştı özellikle ürünler çok kırık çıktı kutudan

ürümlerim saglam cıktı ancak aldıgım kupalar kırıldı cok basıt , kasıklarım paslandı , fıncan takımım ıstanbul serısı renk attı !!!!
ve baharatlıklarım pasladndı daha 3 aylık evlıyım olacak ıs mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…