• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernardo porselen veya çatal takımı kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugun yemek takımımı aldım:16: annemin arkadaşı kullanıyor bernardonun ürünlerini günlük olan ttakımın serisinde hata oluşmuş desenleri soyulmuştu komple yenilediler takımı yani madur etmiyorlar canım ama bazı şeylerin fiyatı çok uçuk ben sadece yemek takımını ordan aldım çatal kaşk tencere fln korkmazdan alacağım bayramdan sonra

Canım bende herşeyimi bernardodan aldım kahvaltı setim yemek takımı çkb takımı ve birkaç ıvır zıvır şeyler.. Henüz kullanmadım ama yemek takımı kalitesi bambaşka..Benimki bone china çoğu yerde satılandan daha kaliteli; bernardoyu bana yengem tavsiye etmişti çook memnundu.. Bana da hem tarz hemde kalite olarak hitap eden tek marka:)) Ama kampanyalı indirim zamanlarında almanızı tavsiye ederim :))

Merhaba
Ben iki aydır rutin olarak haftada iki kez bernardoya gidiyorum,(okadar taciz etmeme rağmen , kırık cıkan tabağımı hala teslim edemediler)Çatal kaşık takımı alırken hedıye olarak deri sandık gonderıleceğını soyledıler,deri yerine kartondan bır kutu gonderıldı.
Geri götürüp deri sandık talep ettim, bir hafta sonra eve deri bir sandık gonderıldı ancak sanırım teşhir ürünüydü, hertarafı çatlak patlaktı.
Onuda geri götürdüm, 2 hafta sonra sıfır deri sandık gonderıldı ancak diğer markaların ahşap sandıklarına kıyasla inanılmaz kullanışsız birşey.
Porselen tasarımlarına laf edemem, piyasadaki en güzel takımları orda gördüm, ama çatal kaşık takımı asla tavsıye etmem, diğer markalarda benzer modeller var.

Son düzenleme:
bernardonun çatal bıçak takımını uzaktan beğenmıştım ama elime alıp incelediğimde bana hantal geldi şık durmasına rağmen.Ben hisar diyorum arkadaşlar.Porselen takımınıda hısardan alacağım.:34:

Back