• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BERNARDO KULLANICI YORUMLARI ?

sirine3465

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
35
12
38
32
KIZLAR TEMMUZDA NISANIM VAR BEN DAYANAMADAN GECEN GUN HERSEYIMI ALDIM BERNARDODAN COKTA SEVEREK ALDIM AMA HERSEYIN GARANTISINI VERMELERINE RAGMEN NASIL CIKACAK BILEMIYORUM BU KONUDA PEK ARASTIRMA YAPMADIM. GÜNLÜK YEMEK TAKIMI,MISAFIR YEMEK TAKIMI,GÜNLÜK ÇKB,MİSAFİRLİK ÇKB,SERAMIK TENCERE TAKIMI,ÇELİK TENCERE TAKIMI,KAHVALTI TAKIMI HEPSINI 3,100 LIRAYA ALDIM OGUN SANSIMA GUZEL GITTI HERSEY AMA.. KULLANAN VARSA ARANIZDA YARDIMCI OLABILIR MI?

DIPNOT! ÇEYİZ DİZMENİN BU KADAR ZEVK VERCEGİNİ TAHMİN EDEMEZDİM :D

Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın... Çeyiz çok eğlenceli bir iş bence de☺️☺️Tencereleri pek kaliteli değil ben de tüm setimi bernardodan aldım Çelik tencere takımından hiç memnun değilim. Yenisini alacağım şimdi ve daha evleneli 6ay oldu Seramik iyi sayılır.. Ama diğerlerinden gayet memnunum yine olsa yine Bernardodan alırdım çünkü yemek takımıma bayılarak aldım

Selam canim, celiklerini keske almasaydin yazicaktim, arkadasta yazmis, porseleni iyi, 12 kisilik CKB leride iyi ama bi marka herseyde iyi olamaz dimi :) nacizane fikrim. Insallah herseyinden memnun kalirsin:nazar:

Selam arkadaşlar bernardonun bu modelini bilen kullanan var mi

Eklentiler

• IMG-20160222-WA0004.jpg
    IMG-20160222-WA0004.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 418
  • IMG-20160222-WA0007.jpg
    IMG-20160222-WA0007.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 331
  • IMG-20160222-WA0005.jpg
    IMG-20160222-WA0005.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 376
ben temmuzda bernardodan çeyiz takımı aldım kampanya var diye ama çatal kaşık hariç hepsini fark verip kampanya dışı ürünler seçtim 89 parça yerine günlük yemek ve kahvaltı takımı , çelik yerine seramik tencere seti vs ürünleri henüz kullanmadım düğünüm eylülde olucak ürün kalitesi için bişey diyemem ama satış politikası olarak berbat bir sistemleri var 4 aydır 11 parça eksik gelen yemek takımımın tamamlanmasını bekliyorum iki gün önce başka bir müşteriden iade aldıkları ürünle tamamlayabildiler o da benim sürekli genel müdürlüğü arayarak heryere şikayet ederek peşini bırakmadığım için

2 yıl kırık parça garantisi veriyorlar ama daha benim ödemesini yaptığım ürünü tamamlayamadılar umarım aylardır yaşadığım strese değer ve ürünler güzel çıkar hepsinin görselliğini çok beğenerek aldım çünkü

umarım siz ürün tesliminde sıkıntı yaşamamışsınızdır ve mutlaka eksik kırık parça için kontrol edin derhal bildirin

ben temmuzda bernardodan çeyiz takımı aldım kampanya var diye ama çatal kaşık hariç hepsini fark verip kampanya dışı ürünler seçtim 89 parça yerine günlük yemek ve kahvaltı takımı , çelik yerine seramik tencere seti vs ürünleri henüz kullanmadım düğünüm eylülde olucak ürün kalitesi için bişey diyemem ama satış politikası olarak berbat bir sistemleri var 4 aydır 11 parça eksik gelen yemek takımımın tamamlanmasını bekliyorum iki gün önce başka bir müşteriden iade aldıkları ürünle tamamlayabildiler o da benim sürekli genel müdürlüğü arayarak heryere şikayet ederek peşini bırakmadığım için

2 yıl kırık parça garantisi veriyorlar ama daha benim ödemesini yaptığım ürünü tamamlayamadılar umarım aylardır yaşadığım strese değer ve ürünler güzel çıkar hepsinin görselliğini çok beğenerek aldım çünkü

umarım siz ürün tesliminde sıkıntı yaşamamışsınızdır ve mutlaka eksik kırık parça için kontrol edin derhal bildirin
Bende Yemek takımımı ve ÇKB mi oradan aldım. ÇKB de kepçe lekeliydi tam 6 ay peşinden koştum diyebilirim. O konuda berbatlar, şahsen bidaha metrocity şubesine adımımı atmam :) ama porselenleri ve 12 kişilik ÇKB leri kalite olarak iyidir.

Back